Çatı Makasının Dansı vol.1.1


21.Nisan.2010
Evet şu anda çatı makasının montajı başlamış durumda. Saat 12:00 itibarıyle dev vinçler çatı makasını kaldırmak üzere harekete geçti. Ancak ne yazık ki aynı anda da 24 saat yayın yapan inşaat alanındaki kameralar kapatıldı.

22.Nisan.2010
Çatı makasının montaj işlemi bügün de devam etmekte ve çok güzel görüntülere sahne olmakta. İnşaat alanına ait resimler gelmekte. Çatı makasının ilk parçasının bir kaç saat içinde yerine yerleştirilmiş olması planlanıyor. İnanılmaz duygularla bu harika görüntülerin tadını çıkaralım.

Ayrıca ttarena ekibinden Ahmet Yacel arkadaşımızın yetkili kişilerle yapmış olduğu röportajı paylaşıyoruz. Kendisine de paylaşım için çok teşekkür ediyoruz.

Daha fazla fotoğraf için tıklayınız.

Şu anda inşaat alanı kameraları açılmış durumda ve çatı makasının kaldırmış halde yerine konma işlemi canlı olarak izlenelibilemektedir.


Paylaşım, bilgiler ve fotoğraflar için ttarena.biz ekibine teşekkürler...

Gelişmeler oldukça güncellenecektir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0