Bugün de; GALATASARAY !

Kötü günün bugünse eğer; bugün de GALATASARAY !

14 yorum:

  1. Rijkaard'da bir teknik direktör havası yok. Kadro seçimlerinden oyuncu değişikliğine kadar hep yanlış.

    YanıtlaSil
  2. Ne havası var, manav mı kasap mı?

    YanıtlaSil
  3. bi pompa bulur basarız havaayı ondan kolay ne var

    YanıtlaSil
  4. Anlamıyorum bütün programlarda hikmet karaman sesleri yükseliyo hikmet karaman kim? ne başarısı var? hangi sıfatla Galatasaray ın başına gelir.eğer bir teknik direktör değişikliğine gidilicekse sene sonu ki yönetimin bugünkü sinyalleri onu gösteriyo bence.Türkiye den Fatih Terim Avrupadan Felix Magath ve Lucescuyu tanırım bilirim takımıza başırıyı getiricek teknik adamlar bunlardır başkaları düşünülemez yada rijkaardla devam edilecek.

    YanıtlaSil
  5. Biraz önce kanal24'teki yorumcu..aynen aktarıyorum ;''Türkiyede internasyonel bir futboldan,öyle bir anlayıştan bahsedemeyiz...Yani bizim futbolumuz başka bir futbol,başka bir şey.Bu sebepten dolayı zamanında hiddink'te geldi feldkampda geldi Real Madridin hocasıda geldi,şimdide rejkard'da geldi.Ama gelirken bilmedikleri şey;dışardaki yanıltıcı ve şaşalı 1-2 başarıdan ziyade internasyonel olmayan futbolun ve futbolcunun,futboldan ve futbolcudan başka herşeye benzediği ve 'bu kadar'kötü olduğu idi..Dışardan da böyle sıradan filan değil,olağanüstü yetenekte 3-4 oyuncu almadan bu işin yürümeyeceği idi...Bizimkiler çok mu kötü,değil elbet ama ne tam profosyeneller nede bir istikrar sahibiler..''
    ......Bundan başkada yazmak sanırım fazla olur...Yalnız şunu demek istiyorum;Reco'ya hem sakatlıklar hem yetersizlikler nedeniyle 2 beden küçük gelen kadro seneye inşallah tam gelecek!!.....

    YanıtlaSil
  6. Rijkaard'ı bir yılda hocalığını sorgulayanda da Galatasaraylı havası yok.Ne lan bu.Sanki taknik direktörlük lisansınız var herkesin teknik direktörlüğünü sorguluyorsunuz.

    Derwall'de adam değil size göre.1984'de takımı devraldığında görevde olduğu üç yılda iki yıl hiç şampiyon olamadı.Ama arkasında bir sistem bıraktı.Bir altyapı bıraktı.O altyapıda yetişen gençler ve o sistemi ezberleyen takım yıllar sonra Avrupa'da zirveyi gördü.

    Alex Ferguson da teknik direktör değil bu durumda.1986'da Manchester United'a geçtiğinde ligi 11. sırada bitirdi ilk yıl.Sonrasında Liverpool'u geriden yakalayıp öne geçti.İki de CL kupası aldı.

    Rijkaard'ın hoca olmadığına iki günde karar verdiyeniz stadlarda istifa diye bağırın.Bu kafayla kovduğumuz herhangibir teknik direktör olur.

    Ben Rijkaard'a en az iki yıl daha veriyorum.Ondan sonra herşey yerine oturur.

    YanıtlaSil
  7. puan kaybedince, şampiyonluk gidince, kötü oynayınca hala teknik direktörün kellesini istiyorsak, 20 senedir adım ilerleyemedik demektir.

    YanıtlaSil
  8. ya rijkaard kalsin yada eric gerets gelsin..fatih terim galatasarayda misyonununu tamamlamis birisi..

    YanıtlaSil
  9. Frank Rijkaard eline verilen malzemeden, normalde cikacak olandan da fazlasini cikartmistir. Kimse Servet, Mehmet Topal, Baris gibi adamlarla guzel oyun beklemesin. Acikcasi ben takimin bu noktadan toplayacagina inanmiyorum, 4. sirayi da Trabzon'a kaybederiz muhtemelen. A2 takimindan Emre Colak gibi gencler A takima cikarilip, kalan haftalarda denenebilir.

    YanıtlaSil
  10. yemi$im bu sezonu... hikmet karaman gelecegine sezonu 5 sirada bitirelim avrupaya gitmeyelim raziyim. RIJKAAARD!!!

    YanıtlaSil
  11. Bügün Rijkaard gitse yarin Magath gelse ne deyisecek ki? Bu rezil futbolu oyniyan futbolcular gitmedikten sonra.

    YanıtlaSil
  12. RIJKAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

    Herzaman heryerde en büyük Cimbom
    Rijkaard in 100% arkasindayiz kardesim 8-)

    YanıtlaSil
  13. bende şu an oynana futboldan memnun değilim çok üzülüyorum ama kesinlikle rijkard kalmalı daha 2 senesi daha var o zamana müthiş bir sistem oturmuş olur önümüzdeki sene özellikle defans ve orta sahaya takviyelerle forvetede genç yeteneklerle uçar gideriz ama sabır lazım fatih terim dönemleri bitti artık fatih terim sırf kapris olmuş faydası olmaz zarardan başka futbolcuya küsmeler falan yaşlandı artık türkiyede işi zor çocukca kaprisleri yüzünden eğer o gelirse söliyim bence 10 sene geriye gideriz

    YanıtlaSil
  14. İşte sizin gibi arkadaşlar sebebiyle Galatasaray her zaman Dünya standartlarını hedefleyebilmektedir. Değişimin simgesi olabilmektedir. Kupaları almaya aday olabilmekte UEFA nın sayfalarında yer verilmektedir. Vizyon örneğidir bu forumdaki olumlu Rijkaard yorumları. Neyleyim TSL de şampiyonluğu. Bu sene omaz öbür sene olur. Bana final yüzü göstersin bu takım 5 sene içinde; kara, çamura, kombine fiyatında, üzüntüye, kedere razıyım.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0