KONSANTRASYON !

TURKCELL Süper Lig
28.Hafta
Sivasspor - GALATASARAY
5 Nisan Pazartesi @ 20.00
Sivas 4 Eylül Stadı
Galatasarayımızda Milan Baros, Caner Erkin kart cezalısı olmaları nedeniyle; Harry Kewell ve Arda Turan ise sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Sivas deplasmanına Kewell hariç, tam takım giden temsilcimizde hafta içersinde sakatlıklarından ötürü antremanlara pek katılamayan ve son iki antremana katılabilen Elano ile Joao Alves mücadelede görev verildiği takdirde forma giyebilecek.

Aykut Erçetin
Sabri - Neill - Servet - Hakan
Barış - Mehmet - Mustafa - Ayhan
Giovani
- Keita

HERŞEY SENİN UĞRUNA KATLANMAK BOYUN BORCUM!
BU MAÇI ALACAKSIN, BAŞKA YOLU YOK BUNUN !

14 yorum:

  1. Bu kadar zaman olmadılar ya, şimdi de olacaklarını sanmıyorum. Yoksa biz hep konsantreyiz zaten. Allah yardımcımız olsun.

    YanıtlaSil
  2. Galatasaray icin bu sezon bitti gibi. Ortasaha olmadan bir yere kadar.

    YanıtlaSil
  3. 2-3 hafta önce galatasaray kesin şampiyon fenerbahçe havlu attı deniyordu. şimdi tam tersi deniyor. ondan önce de beşiktaş bitti diyordu herkes. bir türlü anlamadı insanlar daha bir şey belli olmaz. fenerbahçe kayseri'ye puan kaybeder, galatasaray sivas'ı yenerse tekrar üstündeyiz fener'in. bu kadar. üstelik fener daha trabzon, beşiktaş, eskişehir gibi takımlarla oynayacak. ben anlamadım bu karamsarlığı.

    YanıtlaSil
  4. @Özgür Kızılaslan

    Karamsarlık üsttekilerin kaybetmeyeceği yönünde değil ki, karamsarlık bizim kendi performansımızdan kaynaklanıyor.

    Üsttekiler mutlaka kaybedecekler ama biz tüm maçları kazanabilecekmiyiz?

    YanıtlaSil
  5. valla ortada kalan maçları kesin kazanırız dedirtecek bir oyun yok o konuda haklısınız tabii.
    ben genede umutluyum baya, antalya-manisa maçlarından 3 puan alırsak, kötü oynasak bile diyarbakır'ı sivas'ı gençler'i yenebileceğimizi düşünüyorum. tek bursa kalıyor geriye.
    valla artık tahmin yapmaktansa izlemek daha doğru herhalde. inşallah diyelim bari :)

    YanıtlaSil
  6. acikcasi Gio Elano Topal orta sahasiyla cikmak mecburi oldu. Ilk maclarda Sarp ataklara yardimci oluyordu artik top bana gelmesin diye saklaniyor. Ayhanin zaten ahi gitmis vahi kalmis ve son olarakta bu takimin formasini bile giymeyi hak etmeyen Baris. Bunlardan birisi oynarsa sonuc bastan itibaren beli zaten...

    Arda Keita Baros/Jo üclüsünün gerisinde Gio Elano ve Topal oynamali son maclarin tümünü ozaman 21 puan garanti iste, yoksa Sampiyonlar ligide hayal. Sezon sonu Elano dünya kupasinda parladiktan sonra satilip yerine bize ayak uydurabilecek birini almaliyiz orta sahamiza Hamit Altintop gibi ve cokda iyi bir DM gelmeli Takima Gökhan Inler gibi. Mehmt cok formsuz. Musa gibi 1-2 türk daha lazim orta sahamaiza ozaman gerisi gelir diye düsünüyorum. Su Takimin sezon basindan beri en büyük sorunu orta sahasi. Arda Elano Topal oynasa sorun yoktu ama Rijkardin bir sebebi vardir elbet... üclüden biri sakatlanirsa vah halimze kimlere kaliyoruz o acidan bakilirsa acil 3-4 transfer lazim orta sahaya... umarim Rijkard yürek gösterir ve adam gibi bir orta saha ile bizleri soke eder... Sarpida ilaki oynatacaksa son 30 dk sokar oyuna o kadar....

    YanıtlaSil
  7. Sampiyon bile olunsa, futbol olarak olmamis bir sene. Oturmamis bir futbol, istikrarsiz bir oyun.

    Ama,
    biz de taraftar olarak daha sabirli olmaliyiz. Rijkaard&Neeskens ikilisinin kafalarindakini uygulamalari icin en az bir sene daha vermemiz gerekiyor. Bu yüzden de Polat'in aciklamalirini cok önemli buluyorum. Galatasaray'in diger takimlardan farkinin sadece kazanilan sampiyonluklar olmadigini unutmamaliyiz. Rijkaard'in oturtmak istedigi futbol kültürünün zaman alacagi normal. Hele cok önemli pozisyondaki oyuncularin yetersizligiyle..

    Gelecek sezon icin özellikle ortasahaya (ve belki defansa da) yapilacak 2-3 transferle takim Rijkaard'in kafasinda kurdugu oyunu oynayabilecektir. Umudum, beklentim bu.

    YanıtlaSil
  8. s19,
    yazdiklarina katiliyorum. Sarp, Ayhan ve Baris gelecek sezon takimin yedegi bile olmamali.

    Gio, Topal, Elano iyi düsünce aslinda, ön üclünün arkasinda. Görmek lazim siki bir takim karsisinda. Ama sanirim Gio orada ezilecek, bos alan bulamayacaktir.
    Elano'dan ben de yavas yavas umudumu kesmeye basladim. Dünya kupasi maclarinin heralde hepsinde oynayacak. Iyi bir fiyata satilabilir.

    Hamit, Gökhan müthis olur. Tam aranan kandir. Imkansiz ama Nuri Sahin'le takim birkac sinif birden atlar.

    YanıtlaSil
  9. ya simdi Arda Elano Topal üclüsü istiyorumda herkez gibi malesef Rijkard oynatmiyor elbet bir bildigi vardir diye düsünüyorum, umuyorum :( Gio Elano birazda Ardanin sol acik oynamasi acisindan faydali olur galiba. Ama görebildigimiz kadariyla Sarp Baris Ayhan Topal dörtlüsünden ikisi orta sahada oldugu anda hic bir sekilde offansa kalkamiyoruz ve ayrica defansimiz güclü olacagi yerde eziliyor, hata daha fazla pozisyon veriyoruz rakiplere... Hoca bunlari neden görmüyor yada tedbir almiyor anlamiyorum. Gercekten bir Gio Elano ikilisi Ayhan baris ve mustafanin son maclarda verdigi pozisyonlardan fazla verecegini hic düsünemiyorum bile...

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar bu sene bu gidişle Avrupa ligine gidersek şükredin.

    YanıtlaSil
  11. malesef sacma bir beraberli,aklim almiyor son 10 dakika geriye cekil sirf jo öne koy gol atmak icin,bir degil iki degil okadar belliydi ki gol geliyorum diye.neden cekilir bir takim geri anlamiyorum bir türlü ,top sende kalsin rakib birsey yapamaz ,ama her gelen topa dam dum öne vurduk golü de yedik.

    baris ne yapmak istedi son dakikalarda onu da anlamiyorum.o nasil ayak sallamak öyle karsindaki insan be.

    iyi bir temizlik gerek takim icinde,bu sezon kacti bari gelecek sezon icin simdi tam zamani.

    YanıtlaSil
  12. tamam berbat oynadik, igrenctik ama bi allahin kulu da aykut un hakkini versin be!! sezon basindan beri ilk kez kaleci vardi kalemizde! o olmasa 3 yemistik en az!

    YanıtlaSil
  13. Bence Jo satın alınmamalı. Adam yetenekli ama sonuçta oyun oynamıyor. Huyları biraz da Lincoln'e benziyor. İyi oynaması için çok değişmesi lazım.

    Takımda bir uyum yok.Herkes rastgele oynuyor. Takım inanarak oynamıyor. Takımda disiplin yok gibi görünüyor.Bu da Rijkaard'tan kaynaklanıyor bence.Bu sene Rijkaard'ın bize tek faydası onun ismine bakarak gelen oyuncular.

    Servet de bu sezon satılmalı. Bu aralar hata çok yapıyor. Değeri yüksekken satılmalı.

    Gio alınsa olur.Değeri de ucuz zaten.Onun kendini göstereceğine inanıyorum.

    Orta sahaya çok sağlam yabancı bir ön libero alınmalı.

    M.Sarp gönderilmeli.

    Franco %10000 gitmeli. Sene başından beri kalede güven vermiyor.

    Kewell'la sözleşme yapılmasada olur. Çok fazla para istiyormuş zaten.

    Şimdiden Magic Haldun işe başlasın yıldız olup olmaması fark etmez yeterki alacağı oyuncu oynasın.

    YanıtlaSil
  14. Orta Saha'ya diri,genç,çalışkan kaliteli yabancı bi adam lazım, örneğin; Obi Mikel,Jovetevic vs. Türk olarak teknik ve koşan bi Nuri Şahin,Hamit, orta sahayı güçlü tutar, Musa Çağıran sezon sonu Galatasaray'da zaten iyi bir alternatif umutluyum ben, tabii bu isimleri getirtmek çok çok zor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0