KAZANACAKSINIZ !

TURKCELL Süper Lig
30. Hafta
Manisaspor - GALATASARAY
17 Nisan Cumartesi @ 19.00
19 Mayıs Stadı, Manisa
Galatasarayımız ligin son 5 haftasına girilirken iyice kızışan şampiyonluk yarışına devam edebilmek için Manisa deplasmanına çıkıyor. Ekibimizde sakatlığı nedeniyle Harry Kewell'ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı olan Barış Özbek bu maçta forma giyemeyecek. Takımımızda bu oyuncular dışında herhangi bir eksik bulunmuyor.

Aykut
Sabri - Neill - Hakan - Caner
Arda © - Mehmet - Elano
Keita - Baros - Giovani

8 yorum:

  1. Ben bu kadrodan şunu çıkardım. Belki de Rijkaard sezon başından beri bu işin Sarp'la Barış'la Ayhan'la Topal'la gitmeyeceğini göstermeye çalışıyorum ve hatta Servet'le, Zan'la.. Son haftalara doğru (özellikle geçen hafta ve bu haftanın kadrosu) gösteriyor ki Teknik becerisi yüksek futbolcularla kurulmuş kadro ile Topal, Sar, Barış üçlüsünden oluşun orta saha arasında ciddi fark var. Defans'ta Neill'in partneri olarak Güngör düşünüldü ve ben de öyle düşünüyordum ama Güngör şansını iyi kullanamadı. Pekala Balta da bu işi geçen hafta layıkıyla yaptı. Sol kanatta Caner konusunda hala çekincelerim var. Orta alanda Topal yerine Sabri'nin denenmesinde hala ısrarlıyım. Giovanni neler yapabileceğini gösteriyor ama sürekliliği yok, umarım Carrusca'ya dönmez.

    Bu hafta da fark atacağımızı tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. İnşaallah! kazanacağız...

    YanıtlaSil
  3. biliyorum konuyla alakası yok ama castillo nun galatasaraya satıldıgı bu konu hakkında hem oyuncunun kendısının hemde milli ttakım hocasının açıklama yaptıgı söylenıyor ... size gelen bilgi varmı ?

    YanıtlaSil
  4. volkan;

    bugün duydum bende castillo nun haberlerini milli takım hocası bize satıldığını söylemiş ama ne kadar doğrudur bilinmez.

    YanıtlaSil
  5. kadro gayet iyi bu hafta kazanırız yine. galatasarayın iskeleti oluşmaya başladı bence. sabri,neill,balta,arda,elano,baros,keita nın yeri garanti sağlamsa bu adamlar banko oynar 11de. seneye bir kaleci,stoper(muhtemelen yabancı), sol bek(türk), orta sahaya çok yönlü teknik bir oyuncu ve biri yabancı olmak üzere iki hareketli forvet alınmasıyla galatasaray hazır hale gelebilir.caner,jo,barış,servet,leo franco gitmeli kewell ve gio dan da biri kalmalı. topal ciddi rakamlar dışında gitmemeli ayhan ve sarp da kalmalı bence.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Castillo haberleri yalan.Yanlış çeviri yapmış bizim kolpa medya.Orda Castillo zamanında Galatasaraya satılmadğı için Shaktarla Tartışmış diyor.Yanlış çeviri yapılıp yanlış anlamlar çıkarılıyor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0