Darius Washington Hakkında Özür ve Durum Açıklaması

Galatasaray Café Crown'un başarılı oyun kurucusu Darius Washington bilindiği üzere 2 hafta evel sol adalesinden bir sakatlık geçirmişti. Antremanda ağrılarının artması nedeniyle geçtiğimiz hafta başından itibaren (yaklaşık 10 gün) antreman yapamamıştı. Oyuncumuzun yapılan kontrollerinde sol adalesinde 3 cm'lik bir yırtık olduğu tespit edilmiş ve staff ekibine sağlık kurulu tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda oyuncunun sezonu kapattığı belirtilmişti. Fakat bugün çok ama çok büyük bir süpriz oldu ve dün sezonu kapatmasıyla ilgili haberini yazdığımız oyun kurucumuz bugün Beşiktaş maçının en skorer oyuncusu olurken aynı zamanda kahramanı oldu. Öncelikle dün yazdığımız haberden ötürü FCN BLOG okuyucularından ve tüm basketbol kamuoyundan özür dileriz.

Gelelim konunun aydınlatılmasına ve durumun açıklığına.. Darius'un yapılan kontrollerinde adalesinde bulunan yırtıktan ötürü kalan maçlarda forma giymemesinin imkansız olduğu ve bu halde oynadığı takdirde yırtığın büyüyebileceği şüphesinin bulunduğu Galatasaray Sağlık Kurulu tarafından basketbol teknik ekibine belirtilmiş. Sonrasında maç sabahı başka bir doktor tarafından yapılan kontrollerde oyuncunun bu halde oynamasının riskli bir durum olduğu fakat yırtığın büyümesi gibi bir durumun olmadığı teknik ekibimize belirtilmiş. Darius'ta maç öncesi baş antrenörümüz Cem Akdağ'a ne pahasına olursa olsun oynamak istediğini, gerekirse iğneyle sahaya çıkmak istediğini belirterek kısa da olsa maç öncesi ısınmalara çıktı. İlk çeyreğin beş dakikası geride kalırken skor 8-20 iken antrenöre iyi olduğunu ve oynayabileceğini defalarca söyleyen Darius sonunda kendisine inanan, güvenen ve takımın bulunduğu zor durumdan çıkması amacıyla sahaya sürdüğü hocasının güvenini, inancını karşılıksız bırakmayarak maça damgasını vurdu.

Maçın devre arasında içeride adalesine özel tedavi uygulanan (sprey, krem, buz vs.) oyuncu kenara geldiği dönemlerde adalesine buz masajı yaptırıyor ve sık sık sprey sıktırıyordu. Üçüncü yada dördüncü çeyrekte (emin değilim, yalan olmasın) bir ara kenara geldiğinde oyun kurucumuza benchte iğne yapıldı. Sonrasında ise tekrardan buz, krem, sprey gibi kısa süreli tedavilerin ardından zaman zaman oyun alanında seken başarılı oyuncumuz çok önemli bir maçta takımını yalnız bırakmayarak tabir-i caizse Galatasaray ruhunu ortaya koyarak müthiş bir özveri örneği gösterdi ve sol adalesinde yırtık olmasına rağmen muhteşem oyun, müthiş istek ile maça damgasını vurarak +20 sayı farkla geride olduğumuz maçı kazandırmasını bildi. Elbette Darius'un bu isteğine takım arkadaşları Simas, Radoslav'da uyunca Galatasaray'da muhteşem bir geri dönüş gerçekleşti ve play-off yolunda müthiş bir galibiyet aldı.

Tekrardan dün yazdığımız haberden ötürü gerek Darius Washington'dan, gerek FCN Blog okuyucularından, gerek bizi kaynak göstererek haber yapan forumlardan, gerek basketbolseverlerden özür diliyoruz.

3 yorum:

  1. Özür dilenecek bir şey yok, özür dileyecekse futboldaki medikal arkadaşlar dilesin bence. Üç vakte kadar döner sahalara oldu artık işler. Mart başında sahadaydı hesapta Kewell, nisanı da devirdik neredeyse ses seda yok. Bugünkü basket ve futbol maçlarının naçizane yorumları için http://doksanartiuc.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. harika insan helal olsun sana =( gözüm doldu bi ara macı izlerken ..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0