Kazma!

Sorabilirsiniz "bu arkadaş n'apıyor?" diye.. Biz söyleyelim, kuyu kazıyor. Saraçoğlu'nun altında akan b.kları arıtıp tesisin altyapısını baştan yapacak salatalık turşusu.. Adama dengesizce dan dun diye girmesi yetmiyor, birde çakallık yapıp penaltı noktasını çukurlaştırıyor. Sonrada ellerini açıyor, birşey yok diyor. Hayır bu camiaya transfer olmanın ilk ve en önemli şartı karaktersiz, onursuz, şerefsiz olmak mı?

Federasyon, pardon feNERasyon, eğer bu karaktersize en ağır cezayı vermezse adam değildir. Oyun kuralları içersinde olmayan, kazanmak için her yol mübahtır mantığı ile hareket eden ve sahayı kasıtlı bir şekilde rakibe dezavantaj sağlamak adına zarar veren bu karaktersize bir yaptırım mutlaka uygulanması gerekir. Keza rakip takım bu kazı işlerinin hemen ardından penaltı kullanacak ve bu arkadaş çok açık bir şekilde bunu kasıtlı bir biçimde yapıyor.

Buyrun olayın videosu bu linkte mevcut..

6 yorum:

  1. Fenerbahçenin transfer politikası;
    Yeryüzünde ne kadar çirkef ne kadar satılmış ruhlu insan varsa takıma sokmak.

    YanıtlaSil
  2. bi takımdan bi tane de mi adam gibi adam çıkmaz!!!

    YanıtlaSil
  3. Haber içeriğinde yazdığınız bir çok şeye katılmakla birlikte ben şahsen FCN Blog'un ciddi ve saygılı duruşunu koruması gerektiğine inanıyorum. Ayrıca yazdığınız şeyler hakaret içermektedir ve internet ortamında yapıldığı için de cezası artmaktadır. Sadece severek takip ettiğim bu Blog için ufak bir eleştri ve uyarıdır bu yorum.

    not: peşinen söyliyim de kimse heyecanlanmasın. Galatasaray'lıyım.

    YanıtlaSil
  4. @ Serhat

    Mümkün olduğunca kötü söz içeren veya küfür içeren yazılar yazmamaya çalışıyoruz fakat bu arkadaşa ancak bu kadar hafiflerini yazabildik.

    Bir değil, iki değil, üç değil, dört değil.. Sene başından beri aynı hikaye, aynı senaryo. Dan dun giriyor millete, sonra elleri açıp ne yaptım diyor. Binbir türlü çirkefliği yapıyor, adamların boğazına sarılmalar vs.vs.

    Hiç birisi yetmiyormuş gibi birde bunu yapıyor. Gerçekten böyle bir hareketi yapan hiç bir şekilde ADAM olamaz. İnsanlığı falan geçiyorum. ADAM olamaz.

    YanıtlaSil
  5. Bir takım içinde bu kadar çirkef oyuncu bir arada olursa olacağı budur.Bu oyuncular her geleni kendilerine benzetiyorlar ve dikkat ederseniz Fenerbahçe bu sezon oynadığı çoğu maçı futbol oynamadan,hakemi etki altına alarak rakip oyuncuları kışkırtarak kazandı.Özellikle derbi maçların hepsini bu şekilde kazandı.Kendilerine yakışanın bu olduğunu düşünüyorlar herhalde ki bu hareketlerine hala devam ediyorlar.Onlar kendilerine yakıştırıyorlarsa bize de söyleyecek söz kalmıyor.Türkiye'nin gerçekleri bunlar maalesef futbol oynamaya çalışan değil daha çok konuşan başarılı oluyor.Ne yazık ki feNerasyon da buna izin veriyor

    YanıtlaSil
  6. Hayırdır?Size noluyor?Nedir bu Fenerbahçe düşmanlığı önce Galatasaraylılığınızı bilin Anti-Fenerlilik sizde Galatasaraylılıgın önüne geçmiş.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0