Şov Başlıyor!

(Fotoğrafın büyük boyutu için iki kez tıklayınız.)
Yaklaşık 10 gündür bu günü, bu anı bekliyorduk. Aslantepe'nin görüntüsü yavaş yavaş ortaya çıkıyor, kaba inşaat tamamına yakın olarak bitti. Galatasarayımızın yeni mabedinde çatı makaslarının montajı ve çatı altyapısının yapılması 20 Nisan günü saat 05.30 sularıyla başlıyor ve ilk parça 2 saatlik bir çalışmanın ardından yerine oturtulacak. İlk etap çalışması olarak krişlerde bir takım dönmeler gerçekleştirilecek ve ilk parçanın havaya kaldırılması yaklaşık saat 07.00 sularını bulacak. Yaklaşık 600 ton ağırlığında olan çelik çatı makasları 60 metre civarı bir yükseliğe kaldırılacak ve montajı gerçekleştirilecek. Bahsi geçen çelik makasları kaldıracak olan vinçin parçalarının birbirine montajı bir hafta gibi uzun bir süre sürdü.

Aslantepe yükselmeye devam ediyor. Bizlerde bu tarihi ana büyük bir taraftar kitlesi olarak tanıklık ediyoruz. Kimseye nasip olmaz yaşanan bugünler, bu haftalar.. Aslantepe her geçen gün biraz daha büyüyor, daha çok ortaya çıkıyor. Yukarıdaki resme tıklayarak Aslantepe'nin son geniş açılı fotoğrafını görebilirsiniz. Stadımızın tüm hatları, bütün detayları ile ortaya çıkıyor.

Aslantepe.biz ekibine teşekkürler..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0