10 maç verin milad olsun!

Dün akşam şımarıklığın küstahlığın illegalitenin karşılığı İlahi Adalet tarafından layıkıyla verilmiştir. Fakat sıra yeryüzündeki insanlığın kendi kurduğu sistemin işletilmesine gelmiştir.

Sahaya atılan su şişeleri akabinde stad çevresinde ve içinde büyük olaylar olmamasına rağmen, MİLAT OLSUN denilerek Galatasaray’ımıza verilen 5 maçlık cezanın MİLAT OLAMADIĞINI gözlemliyoruz. Bu ceza yeterince caydırıcı olmamış ki,

Dün gece inanılmaz görüntüleri oluşturma cesaretinde idi Fener taraftarı. Ne mi oldu ?

1-Stad bloklar ve tribünler halinde cayır cayır ateşe verildi. İtfaiye gelmese semt tehlikedeydi.
2-Maç esnasında yasak olmasına rağmen marşlar çalındı.
3-Stad dışında terör örgütü kutlama yıldönümlerinde görülmeyen şiddetle polisle çatışmalar yaşandı.
4-Bağdat caddesi talan edildi, stadyumun altında bulunan Fenerium yağma edildi. Dükkanlar kundaklandı camları indirildi.
5-Stadda basın odası basıldı, Fenerbahçe teknik direktörü Cristoph Daum toplantı yapamadı. Güvenlik sebebiyle basın odası boşaltıldı.
6-Canlı yayın araçlarına taşlı sopalı saldırıldı.
7-Olaylarda bıçaklanarak yaralananlar oldu
8-Takımlar saat gece 12 itibarı ile hala staddaydı. Futbolcular polis araçlarıyla gönderilebildi.

Aklıma gelmeyenleri siz tamamlayın.

Hadi ŞİMDİDE MİLAT OLSUN.

Galatasaray’ıma 5 maç infazını keserken titremeyen ellerden, o olayların 100 katını çıkaranlara 10 maç verme cesaretini bekliyoruz.

Ey federasyon !

İlahi adalet tecelli etti, imanlar tazelendi dün gece.

Sıra sende.Sen de hakedilen cezayı kes ki sana olan inançta tazelensin.
Ziya Tuğrul LEKESİZ
29, Samsun

10 yorum:

  1. evet KESİNLİKLE bunlar unutulmasın. Eğer kulübe yakın birileri varsa bunu okuyan kulübümüzü de bu konuda uyarsın böyle rezillik olmaz!

    YanıtlaSil
  2. 5 maç versinler öpüp başıma koyarım.

    YanıtlaSil
  3. hiç sanmıyorum 5 den fazla ceza geleceğini fenerasyon zaten kahroluyordur şampiyonluk için. ama işin gerçeği vermeleri gerekir çünkü şunun şurasında 10 gün sonra 2016 evsahibi belirlenecek ve bunların hepsi de hanemize birer eksi olarak çoktan yazıldı bile.

    YanıtlaSil
  4. Aynı yazıyı federasyonun'nin mail adresinede atalım, tff@tff.org.tr , gerçi bi katkısı olacağını sanmıyorum ama..

    YanıtlaSil
  5. fcn blog ekıbıne:
    olaylarla ılgılı ve rezaletle ılgılı bır vıdeo calısmam var, uyggun görürseniz takipçilerimizin ilgisini çekebilir.
    link:http://www.youtube.com/watch?v=V8gUMbR4gC0

    YanıtlaSil
  6. yazıyı yazanın ellerine sağlık. yazıyı olduğu gibi tff@tff.org.tr ye gönderdim. facebook ta paylaştım. lütfen sizler de destekte bulunun. tff@tff.org.tr ye e-mail atmasanız bile facebook ta paylaşın. herkes fenerbahçe yle dalga geçme havasında. bu hava bitince çıkan bu olaylar da unutulacaktır. unutturmamak için facebook ve forumlarda paylaşalım...

    YanıtlaSil
  7. Burası Türkiye..burada herşey o kadar çabuk unutulur ki...2 maç versinler ceza öpte başına koy,şükret..ha azize yıldırım istifa ederse belki 2 maçın üzerinde bir ceza gelebilir ancak..Umarım etmezde her sene daha da çok rezil olur..

    YanıtlaSil
  8. Verileceğini hiç sanmıyorum çünkü hiçbir medya kuruluşu bu konu hakkında en ufak bir haber yapmadı. Üzerinde durulmadı. Belkide Aziz bunun farkında ve gündem değiştirmek için Rüştünün şaibe yaptığını filan çıkıp söylüyor. Sırf bu ceza konusu konuşulmasın diye olabilir.Onlarda farkındadır büyük bir ihtimalle.

    YanıtlaSil
  9. 2 mac cezaaaa bu ne demek oluyor.. biri buna dur demeli... bursaspor taraftari sahaya girdi diye 20 bin tl fb ye para cezasida yok :s rezillik bøyle bir sey olamaz yaziklar olsun bøyle federasyona... itiraz etsin fb 1 mac'a indirirler iyi niyetten..

    YanıtlaSil
  10. evet fark etmişsinizdir 2 maç ceza geldi fazla bile verdiler(!)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0