2010 - 2011 | Becky Hammon'da Parasal Kriz

Amerika asıllı Rus oyuncu Becky Hammon ile bir takım görüşmelerimiz olmuştu. Fakat tecrübeli oyuncu ile son yapılan görüşmelerde tecrübeli oyuncunun iki yıllık sözleşme için yaklaşık 900 bin euro istemesi transferin çıkmaza girmesine neden oldu. Rus oyuncuya ayrıca Spartak Moskova takımının iki yıllık için 1 milyon euroya yakın bir teklifi bulunuyor. İlk olarak karşılıklı yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanmış fakat Rus ekibinin bu teklifi sonrasında sözleşme imzalanamamış, görüşmelerde maddi konular ön plana çıkmıştı. İlk yapılan görüşmelerde iki yıllık 600bin euroyu kabul eden ve imza aşamasına gelen transferde Rus ekibinin 900 bin euro üzeri bir rakam teklif etmesi ortalığı karıştırdı hiç kuşkusuz.. Yaşanan bu parasal kriz ve taraflar arasındaki uçurum nedeniyle tecrübeli oyuncunun transferinin çıkmaza girdiği ve başka isimlere yöneldiğimiz belirtildi. Diğer isimleri ilerleyen günlerde isimler ve transferin detayları netlik kazandığı takdirde blogumuzda paylaşacağız.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

1 yorum:

  1. Benim bildigim ulu insan Turkiye'nin en buyuk kocu Zafer K. uluslarasi kredibilitesini kullanarak bu transferi bitirir. Butun yabancilar onun sayesinde geliyor zaten..

    GS-Mersin serisini alan sampiyon olur demisti, Caferaga'da yeni bir Zafer bizi bekliyor bu aksam.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0