2010-2011 | Mehmet Aurelio

Galatasarayımızda 2010-2011 yılı hareketleri, transferleri ufak ufak başlıyor. Daha evel blogumuzda belirtmiş olduğumuz 2010-2011 dosyasını açmış bulunuyoruz. Sizlere daha evel belirttiğimiz üzere Mehmet Topal'ı iyi bir bonservis bedeli karşılığında satmış bulunuyoruz. Bu bölgeye bir başka Türk oyuncu olan Mehmet Aurelio'yu transfer etme girişimlerimiz bulunuyor.

Real Betis'te forma giyen milli ortasaha oyuncusunun bu transfere sıcak baktığını öğrenmiş bulunuyoruz. Sizlerinde hatırlayacağı gibi geçtiğimiz yaz döneminde transferi gündeme gelmiş fakat oyuncunun Türkiye'de devam eden davası nedeniyle transfer çalışmaları askıya alınmıştı. Mehmet Topal'ın transferinin gerçekleşmesinin ardından ortasahada o bölgeyi toparlayabilecek ve oyunu iki taraflı oynayabilecek, ortasahada takımı rahatlatabilecek bir isim olan Mehmet Aurelio'nun gelecek sezonda formamızı giymesi çok büyük bir olasılık olarak göze çarpıyor. Tecrübeli oyuncunun ülkemizdeki davası geçtiğimiz yıl, yaz döneminde oyuncunun lehine sonuçlanmıştı.

Hiç kuşkusuz DM (defansif ortasaha) transferi sadece Mehmet Aurelio ile sınırlı kalmayacak. Bir takım isimler üzerinde çalışmalar devam ediyor, Mehmet Aurelio sadece görüşülen ve gelmesi muhtemel isimlerden bir tanesi.. Bu bölgeye en az 2 (iki) adam transfer edilmesi planlanıyor ve görüşmeler, girişimler bulunuyor. Durum hakkındaki elimizdeki bilgiler sadece bunlar.. Transfer hakkında herhangi bir detay olduğu zaman veya sonuçlanıp netlik kazandıktan itibaren blogumuzda bulabilirsiniz.

13 yorum:

  1. umarim gerceklesir en azindan kesici ve topu iyi kullaniyor topaldan bir iki fzlasi var 1. topu oyuna sokmasi 2. yasi 30-32 olmasi saygilar

    YanıtlaSil
  2. Aurelio futbolumuzun en underrated adamıdır bence. Bu kadar yararlı olup, adından bu kadar az söz edilen çok adam yoktur herhalde. Sakatlığın etkisi ne oldu tabi onu tam bilemiyorum ama Fenerbahçe'de, Euro 2008'de ya da Betis'teki ilk senesindeki Aurelio gibi ise hala, mükemmel bir transfer olur.

    YanıtlaSil
  3. digeri zaten musa cagıran..ama ıkısı yabancı mı olcak

    YanıtlaSil
  4. biz onu deıl onunla aynı takımda oynayan achıll emanayız ıstıyoruzzz

    YanıtlaSil
  5. sakatligi tamamen gecdiyse yerinde bi transfer olur...

    YanıtlaSil
  6. Elano'ya gayet iyi bir partner olur, Arda önümüzdeki sezon kalacaksa ben sol açık oynaması taraftarıyım, orta sahada takımı yavaşlatıyor, Aurelio gelecekse bir de takımı hızla atağa kaldıracak Amc tarzı bir oyuncu gelmeli. Hamburg'da oynayan trochowski tarzı bir adam lazım.

    YanıtlaSil
  7. Hazır Betis'ten adam alacakken bari Emana'yı alsalar daha hayırlı olmaz mı ? 2 yönlü deyince aklıma hep Emana, Pedretti, Diaby, Denilson (Arsenal) gibi isimler geliyor benim.

    YanıtlaSil
  8. Emana'yı istiyoruz istemesine ama kimse adamın bonservisinin 7-10 milyon euro arasında olduğunun farkında değil galiba?

    Aurelio'nun sakatlığı tamamen geçti, kimsenin kuşkusu olmasın. Tecrübesi, oyun bilgisi ve oyunu yönlendirmesiyle takıma oldukça katkı sağlayacaktır.

    YanıtlaSil
  9. Topal'ın 6 milyon euro olduğu dönemde Emana için 7-8 milyon euro çok olmasa gerek zaten Dünya kupası öncesi hiçbir yabancı transferi yapılacağını da zannetmiyorum..Ne oyuncu buna yanaşır ne de takımı (Kewell dahil)..
    Daha önceden Godin hakkında yazılarınız vardı onda bir gelişme var mı??en çok onu merak ediyorum..Bi Lugano-Godin ikilisini kaldıramam açıkcası seneye..
    City Geleneğine devam edicak olursak da Santa Cruz ya da Kompany konusunda gelişmeler olabilir mi?

    YanıtlaSil
  10. alınacaksa emana alınsın.Aurelio GS da iyi bir yedek olur oyunu tutmak için oyuna girer.Ama Emana tribünleri coşturur aslantepe de uzaktan attığı şutlarla.Bonservisi sizin söylediğiniz kadar yok.Belkide bu sezon sonu serbest kalır.Emana Galatasaraya çok lazım

    YanıtlaSil
  11. kaleci hiç gerek yok,defans sağ kanatta:hamit,defans sol kanatta:rafiha,orta saha: volkan şen,ozan ipek,robiho,babel,forvet: Kuranyi,Mustafa pektemez,halil,bojan krkaç

    YanıtlaSil
  12. iyi bir yedekleyici olur defansif orta saha kısmında ben özellikle topal'ın gitmeyeceğini düşündüğüm için iyi bir ikili bile olacaklarına inanıyorum.

    YanıtlaSil
  13. @ kutsi

    Messi'yle Higuain'i unuttun

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0