2010 - 2011 | Serdar ve Mehmet

Blogumuz tarafından 10 Mayıs ve 14 Mayıs tarihlerinde "resmen" ibaresi ile duyurulan transferlerimiz bugün resmen açıklandı. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Serdar Özkan'ın yanı sıra bu sezon Süper Lig'e yükselen Bucaspor'un golcü ismi Mehmet Batdal gelecek yıldan itibaren Galatasaray'da..

Serdar Özkan ekibimizden yıllık 1 milyon TL alırken, Mehmet Batdal eğer bu sezon toplam 30 maça çıkarsa 900 bin TL ücret alıcak.

İki oyuncumuza da hoşgeldin diyor ve başarılar diliyoruz.

FCN BLOG | 2010-2011 Mehmet Batdal
FCN BLOG | 2010- 2011 Serdar Özkan

14 yorum:

  1. gazetelerden uzak tuttugunuz icin cok cok tesekkurler FCN Blog ekibi :) iyi varsiniz allah sizleri basimizdan eksit etmesin. :)

    YanıtlaSil
  2. diger yazdıklaranız ne zaman açıklanacak acaba bir duyum aldınız mı? sonuçta bu ikinci oyuncu için 19 mayıs civarı açıklanır dediniz ve dediginiz neredeyse oldu sayılır. veli kavlak, yasin pehlivan ve çağlar transferleri ne aşamada acaba bir gelişme var mı?

    YanıtlaSil
  3. @mCetindas: Çağlar transferi kesin anlaşıldı diye girilmedi. İlgileniyormuşuz sadece.
    Diğer 2 gencimizin(Yasin ve Veli) imza atacağı günü de sabırsızlıkla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  4. slm alyk FCN ekibi,

    sahsim adina cok tesekkür ederim sizlerin bu bilgileri bzlerle paylastiginiz icin.

    kardes acaba bu semih-caglar-pektemek-veli ve yasin isi ne durumda, teker teker mi aciklanacak hergün biri misali.

    birde yabanci transferler ne durumda.


    saygilar sevgilerle

    ugur y.

    YanıtlaSil
  5. Yasin Pehlivan ve Mustafa Pektemek umarım alınır..Serdar ve Batdal dan daha yararlı olcağını düşünüyorum bu iki ismin..

    Ne aşamada acaba Yasin ve Pektemek transferleri ?

    YanıtlaSil
  6. burayi epeydir takip ediyorum. öncelikle tebrikler. yalan yanlis yazilardan yoksun güzel yazilar var.
    semih sentürk hakkinda acaba bir bilgin varmi? basinda ciktigi gibi yönetim ilgileniyormu ve semih´in bize gelmeye niyeti varmi, yoksa yine basinda yazildigi gibi avrupayimi tercih edecek? ibre hangi tarafa bakiyor?

    YanıtlaSil
  7. bende özellikle yasin pehlivanı merakla bekliyorum. çok olumlu yorumlar var hakkında

    YanıtlaSil
  8. Yeni isimler eya gelismeler varmi ?

    YanıtlaSil
  9. merhaba
    kafama takılan bişey var
    turkspor diye bir haber sitesi var ve hep sizden sonra sizin haberlerinizi kendi haberleri gibi yayınlıyorlar, bağlantınız varmı yoksa sizden araklıyorlar mı?

    YanıtlaSil
  10. MRTLTN sana cevabi ben vermek istiyorum..FCN Blog aslinda bu cvp bana dusmez ama cvp vermek istedim... MRTLTN Ben turkspor.n.t sayfasini 2 senedir takip ediyorum bøyle bir seyi ortaya attigini anlamiyorum adamlarin istihbarat kaynaklari var vede verdikleri bir kac isimde degisik isimlerde var.. yani demek istedigim su.. onlar kimsenin haberini alip koymaz aynisini FCN De yapmaz ikisininde saglam kaynaklari oldugu belli ama hic birinin bir birinden haber aldigina dagir ufak bir dusuncem bile olmadi... FCN de oldugu gibi onlarinda gunluk takipcisiyim ikisininde istihbaratlarina inancim sonsuz..

    YanıtlaSil
  11. Adanaspor'dan alınacak denen futbolcular hakkında bilgi albilirmiyim böyle bir şey varmı varsa nasıl oyuncular

    YanıtlaSil
  12. kim ne derse desin serdar özkan ı görmek beni mutlu eder CM dede oynattığım bi oyuncudur kendisi galatasarayımızda

    YanıtlaSil
  13. http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=306553

    Biz sorunlu, sorumsuz, takimin ve takim oyununun parcasi olacak oyunculara ihtiyacimiz oldugunu, en buyuk sikintimizin "formanin hakkini veren" oyuncu sayisinin dusuklugu oldugunda istisnasiz hemfikir iken S Ozkan gibi oyuncularin sirf bonservisi elinde oldugu icin, ki Besiktas bu adamdan usanmis olmasaydi o bonservisi elinde elbette olmazdi, transfer ediyoruz. Harika bir transfer. Teknik olarak hic bir yorum yapmiyorum dikkat ederseniz. Aydin da patlama yapamamisti gitti. Neticede bunlar olagan seyler futbolda ama bikmadik mi hala sorumsuz, problemli, basina buyruk, alemci oyunculardan??
    Adnan Sezgin sanirim 3. ve son hakkini da hem kendisi hem daha da onemlisi Galatasaray icin yine kotu kullanacak ve bu kafayla yine yazik olacak.
    Dilerim ben yanilirim ve biri cikip hatirlatir bu yazdiklarimi 'ne zorun vardi S Ozkan'la' diyerek ve ben mahcup olurum ama..

    YanıtlaSil
  14. Ayrica da arkadaslar CM bir oyun biliyorsunuz cok fazla sokmamaliyiz gercek hayattaki ongorulere.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0