Cem Akdağ ile devam ediyoruz.

Galatasaray Café Crown'da zor dönemde ateşten gömleği sırtına geçiren ve her hafta daha çok ısınan bu gömleği onurla, gururla, inançla, azimle ve en önemlisi Galatasaray aşkıyla sırtında taşıyan; sezon sonunda alnının akıyla bu işten tertemiz çıkan Cem Akdağ ve ekibi gelecek sezon takımımızın başında görev alacak. Hatırlanacağı gibi bir dönem evel Ergin Ataman hakkında çıkan dedikoduları blogumuzda yansıtmış ve gelecek sezon için staff ekibinin Cem Akdağ ve ekibinin olmasından yana olduğumuzu belirtmiştik. Deneyimli baş antrenör ile bir yıllık sözleşme imzalandı, gelecek yıl içinde opsiyon kılındı.

Cem Akdağ ve ekibine gelecek sezon yürekten başarılar diliyoruz. Yanındayız, yanınızdayız!

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

1 yorum:

  1. Sayın FCN,

    Bu sene müthiş bir ruhla oynayan yabancılarımızla devam edecek miyiz? Ayrıca, son derece dar/kötü olan türk rotasyonumuza kimler ilave edilecek? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0