Duyuru | 17 Mayıs Özel

17 Mayıs 2000 tarihinde yazdığımız destanın 10.yılı anısına blogumuz tarafından bir takım özel çalışmalar başlatmış bulunmaktayız. 17 Mayıs Pazartesi günü blogumuzda UEFA Kupası'nı kazandığımız günün anısına çalışmalarımızı "17 Mayıs Özel" başlıklı haberlerimizde bulabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Artık özeleştiri yapmak lazım Fener'in Balkan Kupası ile övünmesi gibi birşey oldu bu. Tazelenmeli bu başarı. 10 yıl duraklama devri geçti bu kupadan sonra.
    Seneye kombine almaya hangi gazla gidicez ?
    UEFA kupamız var diyerek mi ?

    YanıtlaSil
  2. Artık bu tür etkinlikler kabak tadı vermeye başladı

    YanıtlaSil
  3. 100sene de gecse övünülecek bi basari, siz bi basari kazandigi icin seviyorsaniz GALATASARAYI bence hic sevmeyin, 72den 86ya kadar seven gibi sevmelisiniz GALATASARAYI! Hic sampiyon olmasa bile sevmek, iste Taraftar dedigin budur..seneye veya ondan sonraki seneler sen kombine alma, merak etme o stat tiklim tiklim olacak..

    YanıtlaSil
  4. Bence cok farkli seylerden bahsediliyor.
    Sevgi olayi ayri 10 senelik kupayla ovunmek ayri.
    FB gibi olduk hala 6-0 dan bahsediyorlar.

    Bizim sevgimiz kupalara degil candan sevdigimiz klubumuze

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0