Bitiriyoruz..

TURKCELL Süper Lig
34.Hafta
Gençlerbirliği - GALATASARAY
16 Mayıs 2010 @ 20.00
Ankara 19 Mayıs Stadı

Bitsin artık şu lanet sezon..

11 yorum:

  1. Kaliteli maç olmasını beklemek saçma olur, zaten bu maçın ne kadar kişinin izleyeceği de merak konusu. Umarım Rijkaard bu maçta Ufuk, Emre Çolak, Serdar gibi genç isimlere şans verir. Diğerleri çoktaan tatile girmiş zaten!..

    YanıtlaSil
  2. Erkenden öne geçelimde gaza gelmesin Beşiktaş, 3. olma umuduyla saldırmasın Bursa'ya

    YanıtlaSil
  3. Marquez ve Källström ile ilgili gelişme var mı ?

    YanıtlaSil
  4. evet aynen bitsin artık bu çile izledikçe kahroluyorum

    YanıtlaSil
  5. Sevgili FCN,

    Acaba bu maçla beraber Frank Rijkaard'da Galatasaray'ı bitiriyor olabilir mi?

    Ligin ikinci yarısının başıyla beraber Rijkaard'ın yurtdışı teklifleri nedeniyle kafasının karışık olduğunu ve gitmek için bahane aradığını düşünüyorum. Rijkaard'ın bazı açıklamalarının alt okumalarını yaparsak;

    - Türkiye'de sabır yok. (Sanırım UEFA'nın dergisine verdiği röportajdan)

    - Kadrom yetersiz. (Yönetim yeterli demesine rağmen)

    - 5.likten sonra 3.lük başarıdır. (Adnan Polat'ın aksi açıklamasına rağmen)

    - Kadrom kalitesiz.

    Hepsini toplarsak Rijkaard'ın sezon sonunda "5.olan bir takımı yetersiz ve kalitesiz bir kadroya rağmen 3.lüğe çıkarttım. Ama Türklerde sabır yok, o yüzden gidiyorum." deme ihtimalinin yüksek olduğunu hissediyorum. Bu bahaneyle Türkiye'deki başarısız sezonunu da kendince aklamış olacaktır.

    Komplo teorisi gibi göründüğünün farkındayım ama alt alta koyunca insan "Neden olmasın?" demiyor.

    Yorumlarını almak isterim.

    Teşekkürler,

    YanıtlaSil
  6. @ Jaimelesport

    Anlaşılan sizde tatile girmişsiniz. Keza Serdar Eylik şu sıralar Orduspor'un başarısı için ter dökmekte, kiralık olarak.

    @ Serhat

    Herhangi bir duyum veya dedikodu olursa burada paylaşırız zaten..

    YanıtlaSil
  7. @ Çağdaş Önen

    Frank Rijkaard'ın bitireceğini zannetmiyorum ama köklü bir revizyona gideceğini biliyorum. Hemen hemen ortasahanın alayı değişecek, ofans ve defans hattına onun sistemine uyan oyuncular alınacak.

    Frank Rijkaard'ın kapı gibi bir yıllık daha sözleşmesi var ve bir yere gidemez işin doğrusu.. Gitmek isterse eğer 5 milyon euro getirmek zorunda ve bu ciddi bir külfet.. Ayrıca geçen sezon sisteminin temellerini attı, Türkiye'yi tanıdı. Rijkaard her gittiği takımda ilk sezon büyük başarılara imza atmayan fakat sonrasında oturttuğu mantalite ve anlayış ile kupa canavarı olan bir takım yaratan bir adamdır ki bunun en büyük örneği Barcelona'dır.

    Kadrom yetersiz kelimesinden dolayı Mehmet Helvacı'nında istifa etmesi gerekiyor o zaman, hatırlarsan kendisi de geçen hafta "4. olurlarsa onları gidip tebrik edeceğim, güçsüz ve yetersizlermiş" demişti ki Mehmet Helvacı başkanın sağ kolu gibi bir adamdır.

    Başkan elbette kadromuz yeterli, kadromuz şöyle böyle diyecek çünkü kendi itibarı ve prestiji söz konusu. Sorarlar o zaman adama "Madem yetersiz olduğunu biliyorsun neden takviye yapmıyorsunuz adam gibi?" diye..

    Zaten bizim için transfer sezonunun erkenden başlamasının tek nedeni de budur. Kamp bu sene bir iki hafta daha erken başlayacak ve takımda herkes birbiriyle kaynaşacak. Sistem, taktik, teknik vs.vs.vs.

    Bu sezon hazırlık kampı yemeyen, sakat veya milli takımda olan, transfer olan, sezonu daha evel biten veya sezonu sonra biten çok oyuncumuz oldu bu yüzden ciddi sıkıntılar yaşadık.

    KİŞİSEL OLARAK; gönül rahatlığıyla şunu ifade edebilirim ki, Franklin Elmundo Rijkaard gelecek sezon takımın başında olacak.

    YanıtlaSil
  8. Sevgili FCN ekibi;
    Bir çok arkadaşımız Dos santos (Gio) ve Caner Erkin in aklibetini sordu fakat sizlerden bir bilgi henüz gelmedi?. Merak ile bekliyoruz bu 2 oyuncunun durumunu. En kısa sürede bilgi vermenizi canı gönülden istiyoruz. Sabırsızlığmızı bağışlayın. Nede olsa alıştırdınız bizi :)

    YanıtlaSil
  9. Ben bu akşam Barcelona-Valladolid maçını seyredeceğim desem Galatasaraylılıktan çıkmış olur muyum hocam?

    YanıtlaSil
  10. Bu golleri Leo Franco yese adamı öldürürdünüz.
    Aykut'un Allah belasını versin bu nedir ya !!
    Nezih hoca'da Aykut'ta gitsin
    Recep Onur Kıvrak'ı gördükçe utanıyorum kendimden

    YanıtlaSil
  11. Rijkaard bu maçta Ufuk, Emre Çolak, Serdar "gibi(!)" genç isimlere şans verir demiştim ben. Çıksın Serdar'ı oynatsın demedim. O tarz, genç, alt yapıdan oyuncuların forma şansı bulması gerekir demiştim.
    Saygılar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0