Hoşgeldin Buca, Hoşgeldin İzmir

Tam tamına 7 yıldır İzmir takımı ligimizde bulunmuyordu. En son Göztepe'yi hatırlıyorum 2002-2003 yılında mücadele ediyordu Süper Lig'te.. Belediye destekli taraftar desteği olmayan takımların yerine her zaman taraftar grupları olan takımları sevmişimdir, tercih etmişimdir. Daha evel lige çıkması kesinleşen ve Bank Asya'da puan rekoru kıran Kardemir Karabükspor'un ardından İzmir'in sevimli ve yükselişte olan kenti Buca'nın tek ekibi olan Bucaspor dün aldığı galibiyetin ardından 2010-2011 sezonunda Turkcell Süper Lig'te yer almaya hak kazandı. Hatırlanacağı üzere başarılı İzmir temsilcisi ile bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda karşılaşmış ve 2-1lik skor ile sahadan galibiyet ile ayrılmıştık.

3 senede üst üste şampiyonluklar veya ilk ikide yer alarak bir üst liglere katılan Bucaspor ekibi en sonunda hakettiği Turkcell Süper Lig'de boy gösterme şansına ulaştı. Kendilerini bu üstün başarılarından ötürü tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Tekrardan hoşgeldin İzmir, hoşgeldin Bucaspor..

2 yorum:

  1. Hakikaten Hoşgeldin Canım İzmir demek geliyor içimden. Bu kenti o kadar çok seviyorum ki. en sonunda geldi bi takım ve 2.takımın gelme ihtimalide çok yüksek. Umarım uzun süre bu ligde kalırlar. Ligimizin izmir takımlarına çok ihtiyacı var gerek görsellik gerekte lig zenginliği açısından. Hoşgeldin İzmir. Teşekkürler FCN.

    YanıtlaSil
  2. Sonunda izmirim geliyor :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0