TOKI'ye Mail Gönderiyoruz..

"Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve ihaleye açılan Seyrantepe Spor Kompleksi hakkında Mart ayında kurumunuzca ve Galatasaray Spor Kulübü tarafınca yapılan protokollerde kurumunuzun ve kurum başkanınızın bahsi geçen kompleksin kapaklarının açılır-kapanır olacağına dair açıklamaları bulunuyordu. Fakat bugün Varyap Uzunlar AŞ-TOKI-Galatasaray SK tarafından yapılan bilgilendirme toplantısında, TOKİ Başkan Yardımcısı Haluk Karabel'in bu prosedürde daha evel belirtilen çatı sisteminin açılır-kapanır olmama ihtimalinin olduğu belirtmiştir. Bu tür karmaşalar ve ikilemler TOKİ gibi bir kurumun güvenirliliğine, şeffaflığına ve değerli kimliğine kesin olarak zarar vermektedir.

Bu stad 52.000 kişilik üstü açılır kapanır , çok amaçlı spor kompleksi olarak lanse edildi. Madem böyle bir proje yapıldı, madem böyle bir prosedür Mart ayında yer aldı O zaman sonuna kadar devam etmeli ve taraflar arasında yapılan prosedürler neticesinde çatının açılır-kapanır olması gerekmektedir.
"


Yukarıdaki yazıyı TOKI'ye göndermek için tıklayınız.

4 yorum:

  1. ben stadla ilgili bazı bilgiler edindim birinci ağızdan diyebilirsiniz. 2 ay önceydi sanırım ve stadın çatısının olup olmayacağı sorusu geçiştirildi daha sonra da belli değil olmayabilir dendi. sanırım kulüp açılır kapanır çatı yerine o paranın farklı bir projeye aktarılmasını düşünüyor ben böyle bir izlenim aldım. belirteyim

    YanıtlaSil
  2. Renkdaşlar aşağıdaki linkte bugün ki toplantıyı geren (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Karabel Seyrantepe’de Sona Doğru – NTV Spor (canlı yayın) 08.04.2010 yayında açılır kapanır çatının yapılacağını açık açık söylüyor... Sipikerde soruyor özellikle .. ne değiştide böyle oldu....?
    Haber linki
    http://video.ntvmsnbc.com/#v060086048075069232041088084227038083072242124182

    Seyrantepe'de Sona Doğru - NTV Spor (canlı yayın) 08.04.20108.710277

    YanıtlaSil
  3. Oturdum gene izledim. Adam Galatasarayın isteği doğrultusunda çatı kısmının açılır kapoanır kısmının İhaleye dahil edildiğini fakat 20 Ekim 2010 tarihne yetişemiye bileceğini söyledi.

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar kafanızı yormayın.o açılır kapanır olayı gerçekleşecek.sadece amaç aziz yıldırım önderliğinde mevcut gs yönetimini hırpalamak.amaç bu tür spekilasyonlarla işi geciktirmeye çalışıp gs nin gelirinin geç gelmesini sağlamak.o sistem olacak.maksat gs yönetiminin ve camiasının kafasını stad a yönlendirip söz verilen 3 sene şampiyonluğuna daha kolay ulaşmak.amaç bundan ibaret.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0