2010 - 2011 | Çağlar Birinci v4.

Profesyonel oyuncu Çağlar Birinci ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli olarak oyuncuya;
2010-2011 sezonu için 900.000 TL sabit transfer ücreti, 8.000 TL maç başı ücreti,
2011-2012 sezonu için 900.000 TL sabit transfer ücreti, 9.000 TL maç başı ücreti,
2011-2012 sezonu için 950.000 TL sabit transfer ücreti, 10.000 TL maç başı ücreti ödenecektir.

Söz konusu futbolcunun sözleşme imzalaması karşılığında
Denizlispor Kulübü'ne vadeli olarak 1.500.000 avro ödenecek profesyonel futbolcularımız Murat Akça, Erhan Şentürk, Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve Semih Kaya'nin sözleşmeleri karşılıklı olarak sonlandırılacak ve futbolcular Denizlispor Kulübü ile profesyonel futbolcu sözleşmesi imzalayacaklardır.

Galatasaray Sportif Sınai ve Yatırımlar A.Ş.
Çağlar Birinci resmen Galatasaray'da, resmi site açıklamamak için inat ediyor. Daha evel söylediğimiz gibi sadece oyunculardan Fırat ile Serdar yer değiştirmiş :) Hayırlı, uğurlu olması dileğiyle.. Hoşgeldin Çağlar.

19 yorum:

  1. Birşey sormak istiyorum acaba giden genç oyuncuların söleşmelerinde Galatasaray'a geri dönüşleri hakında herhangi bi madde olacak mı?Bu konuda bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a 5 milyon euronun altında satılamazlar ve satıldıkları ücretin %25'i Galatasaray'a aittir. Ayrıca oyunculardan Semih Kaya ve Murat Akça'yı Galatasaray belli bir ücretle geri alabilecektir.

    YanıtlaSil
  3. Giden gitti madde falan yok. Denizlispor bu dört genci istediği gibi kullanabilir. Sözleşmeleri fesih edilerek gönderildiler çünkü.

    YanıtlaSil
  4. Burak fesih olayı doğru fakat Denizli ile yapılan bir protokol var. Beşiktaş-Eskişehir protokolü gibi ;-)

    YanıtlaSil
  5. vay anam vay,stoch transferinde cingene pazaraligi oturanlar,bu transferde bonkörlük yapmislar.

    2012 yeni düzenleme gelde bakalim bu türk futbolcularin fiyatlari nasil dehset sekilde düsüyor.

    YanıtlaSil
  6. peki resmi sitenin açıklamama sebebi nedir?

    YanıtlaSil
  7. hadi hayirli olsun resmi siteden aciklandi

    YanıtlaSil
  8. transferin tek güzel tarafı serdar eylik'in gönderilmeyip yerine fırat'ın gönderilmiş olması.

    YanıtlaSil
  9. Bilgilendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. denizli'ye karışamaz galatasaray böyle bir fesih yaptıktan sonra.
    serdar eylik te kiralık verilmiş bu arada

    YanıtlaSil
  11. Stoch un 3. sınıf oldugu konusulan yerde Çağlar gibi 6. sınıf bir adama 1.500.000 Avro artı dört tane genç oyuncu veren zihniyeti ayakta alkışlıyorum. Erhan ve Fırat ı gectim ama Murat ve Semih bana göre enaz EREN GÜNGÖR kadar kıymetli oyuncular. Bugun itibariyle sunu anlıyoruz ki altyapı lafı kocaman bir balon. 6. sınıf bir adam senin 4 gencine VE BİR BUÇUK MİLYON EURO na bedelse, söylenecek pek birşey yok demektir.
    Serdar Özkan, Çağlar Birinci, Ayhan Akman, Gökhan Zan...
    İnamoto, Volkan Arslan, Bülent Akın gibi her sene mutlaka takımda bir kazma bulunurdu. Bu sene rekorlardayız. 4 taneyi toplayıp çinkoyu yaptık.
    Haydi rastgele...

    YanıtlaSil
  12. @A.P.

    Sözleşmesi devam eden oyuncuları sattığın zaman seninle olan sözleşmesini fesih işlemini gerçekleştirmeden satamazsın. Sözleşmesi devam eden tüm oyuncular satıldığı zaman ilk önce TFF'ye kulübüyle ilgili sözleşmeyi fesih edersin, ardından yeni takımına oyuncunun bonservisini verirsin. ;-)

    Denizlispor takımı ile aranda da her türlü protokolü imzalarsın.

    YanıtlaSil
  13. Konuyla ilgisiz ama Onur Duran adlı kapalıda iyi tanındığı söylenen bir arkadaşın söylediğine göre Alexandre Song ile anlaşmışız ve 2 gün içinde bu transfer açıklanacakmış.Sizin bu konuda bir duyumunuz var mı?

    YanıtlaSil
  14. @ Sertaç

    Alexander Song
    22 yaşında, Arsenal'de banko forma giyiyor.
    Savunmanın heryerinde ve defansif ortasahada oynuyor. Bonservisi 15 milyon euro ve sözleşmesi 2015'e kadar sürüyor. Avrupa'da her türlü piyasası olan, istenilen bir adam. İki ayağınıda müthiş kullanıyor.

    Sence böyle bir ihtimal varmı :)

    YanıtlaSil
  15. bana da imkansız gibi geliyor ama kaynak çok sağlam deniliyor neyse bekleyip görmekten başka yapacak bir şeyimiz yok teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. İbrahim Selen hakkında bilgi var mı Demirspor'lu 15 yaşında bir çocuk bize geldi diyorlar

    YanıtlaSil
  17. Çağlar Birinci'yi 6. Sınıf olarak nitelendiren renktasım, kardesim; sorarım sana Çağlar'ı ömrü hayatında kaç kere canlı izledin? Ben bir Denizli'li olarak ve Denizlispor'un tum maclarına giğden bir futbol seyircisi olarak sana su kadarını soyleyeyim bu adam yani Çağlar Denizlispor'un en cok kosan, en cok mucadele eden, en hırslı, en agresif (iyi anlamda topa hırs anlamında) ve en iyi duran top kullanan oyuncusuydu. Ben Çağlar'ın Galatasaray sol bekinde hiç sırıtmadan tam tersine eksikligi durumunda da eksikliginin baya hissedilecegine dair herkesle her turlu her sekilde iddiaya girer Çağlar transferinin altına bırakın imza atmayı Kalıbımı bile basarım.. Saygılarımla... Koray Gürsoy (Denizli)

    YanıtlaSil
  18. tamamda Denizli geçen sene federasyonun küme düşürdüğü Ankaraspor'la yarışıyordu öylede bir durum var
    Eskişehir'in solbeki değilki bu küme düşmüş rezalet bir takımın solbeki

    YanıtlaSil
  19. Kardesim ona bakarsan Çağlar Türk Milli Takımı'nın da ikinci Sol beki.. Yani takımı kume dusunce kotu topcu oldugu anLamına geLmezki.. Yanlış bir yaklasım bence.. Mesela bahsettigin Eskişehir'in Sol beki Volkan Türk miLLi takımında oynamıyor :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0