2010 - 2011 | Formalar hakkında açıklama v2.

Bizim Selocan başladı formaları tanıtmaya şimdiden, 15 Temmuz'a bir aydan az bir süre kala formalar hakkında kesin ve net bilgilere sahip olmak isteyenler buyursun burdan belli başlı tasarımlarda mevcut kendi yaptıkları.. Dost blogumuz Galatasaray Formaları ekibi yine iş başında ve Alican kardeşimde güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Lansman 15 Temmuz'da Kalamış'ta veya Ada'da yapılacak ama biz şimdiden bildiklerimizi sizlerle paylaşalım. Bizde kendisinin izni doğrultusunda gelecek sezon formalarımızı sizlere tanıtıyoruz;
  • Gelecek sezon ki parçalı formamız bu sezon ki forma ile aynı forma olacak. Herhangi bir tasarım yada yenilik olmayacak, Aslantepe'ye gidene kadar içerde parçalı giyiyoruz. Avrupa'da bazı takımların yıllardır kullandıkları uygulamayı bizde kullanacağız.
  • Ali Sami Yen Özel formamız Ocak ayında tanıtılacak ve satışa sunulacak. Aslantepe'de bu formayı giymemiz bekleniyor. Ali Sami Yen'deki ilk yılımızda giydiğimiz kalın çubuklu forma olması bekleniliyor.
  • Krem rengi formamızın reklamı, yazıları ve çizgileri kırmızı, Aslan silüeti ise kahverengi olacak. Şort ve çorap kombinasyonu ise krem rengi olacak. Krem renginden daha çok rengi bej rengine daha yakın bir renk olacak.
  • Somon rengi formamızda formamızda armamızı çevreleyen iki tane Aslan mevcut olacak. Arka tarafta numara alanını çevreleyen Galat amblem logosu bulunacak ve bu çizgiler somondan daha koyu bir renk olacak. Şortu siyah, çorapları ise somon renginde olacak. Şorttaki çizgilerde somon renginde olacak. Formanın üzerindeki reklamlar ve çizgiler ise siyah renkte olacak.

12 yorum:

  1. Keşke klasik Galatasaray 8 parçalısını da görsek.
    Bu tam 2 parçalı Barcelona'nın 2 sezon önceki parçalı tarzında olanı ben çok istedim iki sezon üstüste de kullanalım mutsuz olmam da 8 parçalı istiyorum artık. O da gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Kaan abi burda ufak bi yanlislik var yanilmiyorsam

    SELOCAN'in yazdigina gøre armayi cevreleyen iki tane aslan somon formada olacak krem renkli formada ise normal formanin uzerine islenmis aslan deseni olcakmis.. saygilar :)

    YanıtlaSil
  4. hani avrupada yapılıyor bu uygulama ama onlar formaya 2009-11 yazıyor mesela. bizim gibi "sıkıştık bi sene daha kullanalım" demiyorlar
    Sanırım her sene forma alan ben bu sene almayacağım. Parçalının değişmememsi beni yaraladı

    YanıtlaSil
  5. veli kavlak ve yasin pehlivan olayı ne oldu veli Fenerbahçe ile anlaşmış sanırım stoch anlarımda türk statüsünde olan bu gencide kaçırırlarsa daha da bişi demicem diyemicem

    YanıtlaSil
  6. Barcelona yillardir, Manu, Kuventus, inter gibi takimlar YILLARDIR ayni formayi giyiyor ic saha formasi olarak...

    Ben 2 senedir bunu cok istiyordum ve oldu sonunda. Yönetim profesyonel düsünmeyi sürdürüyor. Arkadaslar her sene 2milyon forma satan bir takim degiliz. Parcali Forma daima bizim ic saha formamiz olmali. Bir dis saha formamiz daima cubuklu öteki 2 formada moda formalari yani bu sene somon ve krem. 2Sezon önce beyaz ve turuncu, gecen sezon Mor ve beyaz. Seneye siyah ve kirmizi(cesaret formasi gibi) olabilir yine.

    Her sene ayni forma olmali sadece 2 sezon degil. Bunun madi yanini zaten düsünerek böyle bir uygulama sart. Sonucda Parcali 2senede bir degisince ne olacak? Az degisiklikle modaya uygun hale getirirsin formayi Manu yaptigi gibi o kadar. Ama parcali ayni kalmali daima! Bence Yönetim cok basarili ilerliyor Forma islerinde. Umarim baska islerdede bu kadar basarili oluruz...

    YanıtlaSil
  7. @s19 Barcelona'nın son üç sezonda üç kere iç saha forması değişti. Gerisini hatırlamıyorum daha öncesini araştır.

    İlla parçalı kalacaksa uzun yıllar bu 8 parçalı denilen kolların da arka ön farklı renk olduğu forma olmalı

    YanıtlaSil
  8. FCN; Somon formanın armasının 2 tarafında Aslan figürü olacak. Krem formada yok bu. Krem formanın forma üzerinde Aslan figürü olacak sadece.

    YanıtlaSil
  9. Tamamdır üstat düzelttik :)

    YanıtlaSil
  10. @s19

    tarihin en kötü parçalısı olmasa kalsın. metin oktay'ın üstündeki parçalı sarı-kırmızı iken bu parçalı kırmızı-sarı. bunu düzeltsinler ömür billah giysinler

    YanıtlaSil
  11. bugune kadar yazdıgım yorumlar neden yayınlanmadı anlamıs degılım. aksi birsey soylemiş olsam anlarım fakat bunu anlayamıyorum. sadece belirli kişilermi yazabiliyor bu bloga yorum?? gun gectikce ziyaretim azalmaya basladı bu bloga.

    YanıtlaSil
  12. sonunda bir yorumum yayınlandı. teşekkurler ederim gecikmiş olsada.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0