2010 - 2011 | Emir Alkaş

Anıl bir kaç gün evel yazmıştı ama sorup, soruşturmaya vaktimiz olmamıştı basketbol şubesine, Çağlar'da bugün transferin bittiğini açıkladı. Anıl yazdığına göre herhangi bir olmama ihtimali söz konusu değil, iş bitmiştir fakat biz yine de teyit almaya çalışırız erkek basketbol şubesinden. Sezon başında takımı Oktay Mahmuti'ye emanet eden ekibimizde gelecek sezon yardımcı antrenör olarak Efes Pilsen'de görev yapan Emir Alkaş görev alacak. Şimdiden hayırlı olsun ve başarılar dileyelim Emir hocaya.. Türk basketbolunun içinde olanlar Emir'in ne kadar çalışkan, azimli ve başarılı olduğunu bilirler. Bir dönem Blatt gittiğinde Ekrem Memnun ile birlikte takımı yönetmişlerdi, son derece başarılı bir antrenördür ayrıca kendisi.. Tekrardan hoşgeldin Emir hoca, başarılar.

1 yorum:

  1. Sayın FCN, öncelikle Emir Alkaş'ın kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Yeri değil belki ama yurt dışında Galatasarayın Juventusda forma giyen Poulsen ile ilgilendiğine dair haberler var bu konuda bilginiz var mı acaba? Teşekkürler..
    http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=63008

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0