2010 - 2011 | Formalar hakkında açıklama..

Dost blogumuz olan Galatasaray Formaları ve Türkiye'dir Galatasaray bloglarının gelecek sezon ile ilgili formalarda bir takım bilgileri, paylaşımları oldu. Onların belirttikleri detayları bizlerde sizlere aktarmak istiyoruz. Bildiğiniz üzere daha evel söylediğimiz gibi gelecek sezon formalarımız parçalı-somon-krem ve veda sezonu özel olmak üzere dört farklı modelden oluşuyor. Yine çok önceden blogta belirttiğimiz gibi formalarımızdan birisinin arkasında numaranın bulunduğu alanın (ki bu formanın somon olması bekleniliyordu) Galat ambleminin sembolü olacak.

Okan'ın aldığı bilgiler doğrultusunda gelecek sezon ki formalarımız hakkında detaylar, kafada şablonlar ufak ufak hazırlanmaya başlanıyor. Gelelim gelecek sezon için formalarımızın detaylarına;
  • Galat amblemi somon formanın arkasında değil, kum rengi aslan figürlü formanın arkasında olması bekleniyor.
  • Parçalı formanın şortunun beyaz, çoraplarının kırmızı olması bekleniliyor. Aynı zamanda forma yakalı ve klasik Galatasaray parçalısı olacak.
  • Kum beji aslan figürlü formanın yakalı olması bekleniliyor.
  • Formanın iç kısmında "Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray" yazısı bulunacak.
  • Formalarımızdan herhangi birisinde Galat amblemi yer alacak.
  • Yakanın arka kısmında yer alan Galatasaray yazısı artık el yazısı değil, normal yazı olacak ve Galatasaray SK yazacak.
  • Ali Sami Yen Özel forması yapılacak. Bu forma özel olması nedeniyle herhangi bir bilgi ve detay dışarıya aktarılmıyor.
  • Forma lansmanı 27-30 Temmuz tarihleri arasında görkemli bir organizasyon ile yapılacak.

3 yorum:

  1. peki formalarımızn sırt kısmında ülker reklamı bulunacak mı yine?

    YanıtlaSil
  2. selamlar,

    joris mathijsen ile ilgilendiğimizi duydum, ne derece doğru? balon bir haber olduğunu hiç sanmıyorum çünkü duyduğum yer sağlam bir kaynak aslında.. bir araştırabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  3. Ali Sami Yen Özel Forması bu 3 formayla beraber mi çıkacak, yoksa bu seneki kırmızı forma gibi ligin yarısında mı çıkacak ?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0