2010 - 2011 | Ömer Faruk Aşık

Erkek basketbol takımımızda hareketli günler devam ediyor. Takımın başına Oktay Mahmudi'yi getiren ve geçen sezon başarılı bir sezon geçiren Caner ve Radoslav ile sözleşme yenilen ekibimiz bilindiği üzere ilk transferini de Ermal Kuqo ile yapmıştı. Pota altında bu sezon ciddi bir sıkıntı çeken takımımız, gelecek sezonlar adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Fenerbahçe Ülker ile mahkemelik olan ve takıma kesinlikle alınmayacağı açıklanan milli oyuncu Ömer Aşık ile ilgili ciddi gelişmeler bulunuyor.

Tek temennimiz bu derece potansiyelli, genç ve gelecek vaadeden bir uzun oyuncunun gelecek yıllardan itibaren Galatasaray forması giymesi. Keza Ömer gibi yerli bir uzunu bulmak, altyapıdan çıkartmak oldukça zor. Transferin gelecek günlerde veya haftalarda belli olması, durumun netlik kazanması bekleniliyor.

7 yorum:

  1. Nba e gitmiyor mu Ömer seneye?

    YanıtlaSil
  2. @ Sandor

    Gidecek diye bir garantisi yok, kabul ederse imzayı atar ve gelecek sene parçalı formayı giyer :)
    Oyuncu gitmek istemezse gitmez veya takımı istemezse gidemez. Ayrıca NBA'de bonservis için en fazla 600bin dolar ödenebiliyor.

    YanıtlaSil
  3. İyide Ömer'in Fenerbahçe ile olan sorunu zaten NBA'e gitmesi için kolaylık sağlanmaması değil mi?
    Ha eğer gerçekleşirse futbol takımına Messi'yi almışız gibi sevinirim bu basketbolcu için orası farklı bi konu =)

    YanıtlaSil
  4. Galatasarayımız için müthiş bi transfer olur, en sevindiğim haberde bu :) inşallah olur.

    YanıtlaSil
  5. @ Kalona

    Ömer'in takımıyla ilgili problemi NBA'e gitmek için değil; yeni sözleşmesi sonrasında parasını alamaması nedeniyle. 1 yıllık sözleşmesi varken sözleşme uzatmak istedi ve uzatacağı sözleşmenin parasını istedi. Ayrıca oyuncunun sakatlığı devam ediyor diye antremanlara da alınmadı. Bu sürec boyunca da herhangi bir ödeme yapılmadı.

    YanıtlaSil
  6. Bilmiyordum bilgi için teşekkürler, dediğim gibi gerçekten takıma katılırsa çok sevinirim. Tek zaafı serbest atışlardı son şampiyonada milli takımın yıldızıydı onun dışında.

    YanıtlaSil
  7. İyide Zaten Federasyona göre Ömerin Fb ile bir senelik daha sözleşmesi var.Olay Zaten fenerin elinde Nba gidecekse gider ama Zaten Gs ye gidene kadar Efesle anlaşır ki Efes çok ciddi ciddi ilgileniyor Ömerle...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0