2010 - 2011 | Galat Amblemli Forma Geliyor!

Galatasaray 2010-2011 kreasyonu her geçen gün yaklaşıyor ve gelecek sezonun formaları hakkında da her geçen gün yeni bilgiler elimize ulaşıyor. Daha evel parçalı, aslan figürlü krem ve somon renkte üç farklı kreasyondan oluşacağını söylediğimiz formalarımızda bu sezon yepyeni bir uygulama göreceğiz. Çok önce bir dönemde uygulanan arka tarafta bulunan numaraların logo emsalinin içinde olması durumunu bu sezon sadece somon formamızda göreceğiz.

Peki hangi logonun emsali, şablonu, formanın sırt kısmında yer alıcak işte bu konu tam bir merak konusuydu. Edinmiş olduğumuz bilgilere göre geçtiğimiz sezon yaratılan mini marka olan Galat logosu gelecek sezon formamızda logo emsali bulunacak. Daha evel belirttiğimiz gibi gelecek sezon üç forma satışa çıkacak, dördüncü formamız ise Ali Sami Yen özel forması olacak.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.
-Galat ne demek?
Günümüzden binlerce yıl önce kuzeyden gelen bir topluluk Balkanlara indi. Kuzeydeki kardeşleri Kelt'lerdi. Düşmanları onlara "CESUR ve ONURLU" anlamına gelen GALAT dediler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0