2010 - 2011 | Son senemizde, son nefesimizle..

Galatasaray'ımızın ilk yarıda evinde oynayacağı maçlar adına yarım dönemlik kombine kartların gelecek hafta (7 Haziran 2010) satışa çıkması bekleniliyor. Ali Sami Yen'de oynanılacak son tahmini 12-13 maç için ise kombine kartların geçen sezon ki fiyatların yarısı olacağı tahmin ediliyor. Bizim edindiğimiz bilgilere göre Eski Açık (Kapalı Kale Arkası) Tribün için öğrencilere 250 TL, öğrenci olmayanlara 350 TL; Kapalı Tribün üst için stabil fiyat 750 TL olması bekleniliyor. Tüm tribünlerde GSBonus kartlara +4 taksit imkanı verilecek. Diğer tribünlerde de geçtiğimiz sezon uygulanan fiyatların yarısı olması bekleniliyor.

Mabede veda ediyoruz ciddi ciddi. Şaka bir yana kokusunu dahi hissedemeyeceğiz, kim bilir kaç milyon dolarlık gökdelenler, kaç katlı gökdelenler dikilecek oraya. Sami Yen'in kokusunu, tarihini özleyeceğiz. Elveda Sami Yen.. Görüşemeyeceğiz geçen sefer ki gibi yeniden..
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

1 yorum:

  1. sezon başı satılacak kombine diğer stadı kapsamayacak mı yani ?
    çok kötü olur 5 senedir kombine alırım ama 2. sinin fiyatını bilmeden yarım sezonluk kombine almam büyük ihtimal

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0