Mutluluklar Frank Rijkaard..

Galatasarayımızın başarılı antrenörü Frank Rijkaard yaklaşık 3 yıldır birlikte yaşadığı ve Santi adında 6-7 aylık bebek sahibi olduğu Stephanie Rucker ile hayatını birleştiriyor. Hollandalı çalıştırıcıya yeni eşiyle birlikte bir ömür boyu mutluluklar diliyor ve yeni eşinin kendisine şans, uğur ve başarı getirmesini temenni ediyoruz. Nice zaferlere, nice evlilik yıldönümlerine Franklin Elmundo..

Rijkaard çiftine can-ı gönülden mutluluklar dileriz.

"Herşeyden nem kapanların hatrına fotoğraf değiştirildi."

13 yorum:

  1. tebrik ederiz de başka resim yok muydu kullanılabilecek?

    YanıtlaSil
  2. @ Sade
    Resim ile ne alakası var? Herşeyden nem kapmayın isterseniz. Sigara olayını söylüyorsan ne olabilir, basında Laporta ile birlikte puro içtiği, Şampiyonlar Ligi kupasıyla birlikte şarapların havada uçuştuğu fotoğraflar, videolar bulunuyor zaten. Eşiyle birlikte çekilen en düzgün fotoğraf buydu ve bu yüzden bunu koyduk. Herhangi bir sakıncasının olmadığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. diğerlerinin yanlış yapması sizin de o yolu benimsemenizi sağlamamalı değil mi! Bence elimizden geldiğince dikkat etmekte fayda var bu tarz işlere! Zira, sporun özünde iyilik, fiziksel gelişim ve zihnen olumlu gelişim vardır. Duyarlı davranarak resmi değiştirdiğiniz içinde size teşekkür ederim. Bu nem kapmak değil iyiyi ve güzeli öne çıkarma çabasıdır.

    YanıtlaSil
  4. harbiden ne gicik milletiz arkadas ya..

    YanıtlaSil
  5. @ Sade

    Diğerleriyle kıyaslamak veya onlara benzemek değil bu; bu tür fotoğraflar zaten internet aleminde varken ve isteyenler çok rahat bir biçimde buna ulaşabilecek iken eşiyle birlikte oturmuş, elinde minicik bir ibare olarak belirlenen bir sigaradan rahatsız olmak işin enteresan tarafı..

    Tabii öyle bir ülke ve milletiz ki; yayınlanan filmde sevişme sahnesi gösteriliyor fakat içilen sigara sansürleniyor. Buda ayrı bir durum tabii ki..

    Birde oradaki fotoğrafı görüpte etkilenecek olan veya sigaraya başlayacak olan varsa afedersin ama salaktır, gerizekalının en önde gidenidir.

    YanıtlaSil
  6. Minicik, ufacık,... görmezden gel, sus, tepki verme bunu mu istiyorsunuz?

    Burada hassasiyet gösterdiğim için, burada iyi niyetli bir uyarıda bulunduğum için,... neden bu kadar tepki verdiğinizi anlamıyorum! Sadece sizi duyarlı davranmaya davet ettim. İster yaparsınız ister yapmazsınız bu sizin bileceğiniz bir şey.

    Ufacık bir eleştiriyi dağ yaptınız yahu, inanılır gibi değil. Sanki kötü bir şey dedim!

    YanıtlaSil
  7. Görmezden gel, sus, tepki verme denildiğini hatırlamıyorum. Zaten fotoğrafta değiştirildi hala neyin tartışması bu?

    Kısa ve net: Mutluluklar Frank Rijkaard!

    YanıtlaSil
  8. sizi duyarlı olmaya davet etmem karşısında sizin milletin çarpıklıkları ile laf giydirme çalışmalarınızdan başka birşeyin tartışması değil! Boş hem de bomboş! Yok nemmiş, yok millet şöyleymiş daha neler? Sanki millet koyuyor bu kuralları.

    Minicik şeylerden rahatsız olmak sizin için gereksiz olabilir... Ama benim için sigara ve içki gibi zararlıların sporla hiçbir zaman, hiçbir şekilde bir bağlantısı olmamalı! Bunun için tepki veriyoruz bunun için gık diyoruz. ama size göre sakıncasız, gıcık, minicik bir olay olabilir. tercih sizin, elbette herkesin kendine özgü bir doğrusu var! Değiştirmeyin o zaman resmi, ne yaparsanız yapın.

    YanıtlaSil
  9. Bi önceki resim mükemmeldi.

    YanıtlaSil
  10. Tebrikler Rijkaard.
    Daha cok fotograf icin:


    http://www.telegraaf.nl/prive/6854173/__Frank_Rijkaard_showt_bruid__.html?p=3,1

    YanıtlaSil
  11. @ Sade

    Hiç boşuna şovenizm yaklaşımına gerek yok, şovenistliğe soyunmaya da gerek yok. O fotoğrafın sporla herhangi bir alakası dahi yoktu. Eşiyle olan fotoğrafında elinde var olan bir objeden rahatsızlık duyuyorsan stadyumlara falan hiç giremezsin sen. Malum stadyumlarda, spor salonlarında içiliyor sigara.. Veya EPL maçlarını izleyemezsin, ŞL maçlarını izleyemezsin. Almanya ligini falan hiç izleyemezsin. Reklamların hemen hemen yarısından fazlası bira ve alkol ürünleri keza.

    2006 yılına kadar Formula 1'de izleyememişsindir mutlaka tabii takip ediyorsan. Malum oradaki reklamlarda sigara reklamlarının yanı sıra alkol reklamlarıydı. Senin gibi zihniyette olan insanlar bugün Efes Pilsen'in kapatılmasını veya isim değiştirmesini istiyor. Amaç ne peki? Bu isim veyahut bu renkler, logo insanlara alkolü çağrıştıyor ve alkole teşvik ediyormuş.

    Frank Rijkaard'ın özel hayatı ve kişisel sorunu sigara içip içmemesi. Ben onu bu yüzden yargılayamam veyahut resimde sigara var diye kullanmayacak değilim. Olayı bu kadar abartmanın, bu kadar büyütmenin ne anlamı var ben onu merak ediyorum bir editör olarak. Sonrada böyle şovenist yaklaşımlarda bulunuyorsun. Adamın fotoğrafını koyduk, neymiş efendim elinde sigara varmış değiştirmemiz gerekiyormuş. İstediğini yaptık, rica ettin kırmadık ve rahatsız olduğun fotoğrafı değiştirdik. Şimdi sende bizim istediğimizi yap ve konuyu uzatma, kapat artık.

    Saygılar, sevgiler.
    FCN BLOG EKİBİ

    YanıtlaSil
  12. Rijkaard'in dugunune yonetimdende kimsenin gitmeyisi ilginc olmus, seneye rijkaardin arkasinda el sallamak bizi epey uzer

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0