2010 - 2011 | Galatasaray C.C.'de son gelişmeler..

Takımın başına Oktay Mahmuti'yi getiren erkek basketbol takımımız iç transferde Radoslav ve Caner ile ikişer yıllık sözleşme yenilerken; dış transferde de Ermal Kuqo ve Tutku Açık'ı renklerine bağladı. Daha evel blogumuzdan duyurduğumuz bu transfer gelişmelerinin yanı sıra genç ve başarılı oyuncu Ömer Aşık'ta ilerleyen günlerde kesin kararını verecek ve bu isminde transferi netleşecek. Engin'e teklif götüren fakat red cevabını alan ekibimizde rota iki numara pozisyonunda Sinan Güler'e dönmüş durumda. Ayrıca daha evel blogumuzdan duyurmuş olduğumuz ve Türk Telekom ile sözleşmesi sona eren, yenileme yapmayan Bekir Yarangüme'de ilerleyen günlerde transferi hakkında kesin kararı verecek.

Bu arada aldığımız haberlere ve duyduğumuz dedikodulara göre transferde alternatif oyuncuların isimleri arasında en güçlü aday olarak Muratcan Güler'in adı geçiyor. Kısacası erkek basket takımımızda ilerleyen günlerde çok büyük hareketlilik olacak ve bu hareketlilik için yalnızca bir hafta kadar beklememiz gerekiyor. Yabancı oyuncu tercihleri ise yerli rotasyonun ardından eksik bölgelere baş antrenörümüz Oktay Mahmuti'nin vereceği rapor doğrultusunda yapılacak. Bu arada başta Oktay hocanın olmak üzere yeni transferlerimizin çoğunun sözleşmesi 2-3 yıllık. İstikrar, basketbol ve geleceğe yatırım. Bu üç kelime yeterince açıklıyor herşeyi.

Bu sene baskette tarih yazalım...

5 yorum:

  1. son senelerde basketbolda eksikliğini fazlasıyla yaşadığımız birşeydi istikrar inşallah dediğiniz gibi bir istikrar sağlanır ve kadro fazla değiştirilmeden eksik yerlere takviyelerle zenginleştirilir basketbolda güzel günler bizi bekliyor

    YanıtlaSil
  2. hadi bi de simas in takimda kalacagi haberi gelsin , hadi FCN bu mujdeyi ver bize :))

    YanıtlaSil
  3. @cem
    simas jasaitis unicaja malaga'ya gideli aylar oldu

    YanıtlaSil
  4. @nebilim
    simas jasaitis resmi bir sözleşmeye imza atmadı sadece prensipte anlaşıldı ikna edilmek için çalışmalar sürüyormuş ama düşük bir ihtimal

    YanıtlaSil
  5. muthis bir oyuncu simas her yonuyle ve takimda kalmasi icin her turlu fedakarligin yapilmasi gerekir bence

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0