2010 - 2011 | Joshua Shipp

Galatasaray Café Crown'da yılın ikinci yabancı transferi gerçekleşti. Türk rotasyonda Ermal Kuqo, Tutku Açık, Melih Mahmutoğlu ve Haluk Yıldırım ile anlaşan ekibimizde transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Daha evel Taylor Rochestie'yi kadrosuna katan ekibimizin yeni yabancı transferi geçtiğimiz sezon Bornova forması giyen Joshua Shipp oldu. 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giydi ve maç başına 36.4 dakika sahada kaldı. Bunun yanı sıra Amerikalı oyuncu maç başı 18.82 sayı - 5.2 ribaund - 2.4 asist ve 1.9 top çalmayı istatistiklerini de hanesine yazdırmayı başardı. Şimdiden hayırlı, uğurlu olması dileğiyle..

(Haberin çıkış kaynağı olan Pota6 (Serdar Gürel)'e teşekkürler)

3 yorum:

  1. Çok yararlı bir transfer.

    YanıtlaSil
  2. Bu adam harbiden süper, taraftarın sevgilisi olacak.

    YanıtlaSil
  3. Çok iyi bir transfer.Hücum yönünde gözü kapalı güveneceğiniz bir oyuncu ama savunma takımı olmaya aday Galatasaray'da neler yapacak onu merak ediyorum.Oktay Mahmuti takımları sert takımlardır ve savunma çok önemlidir.Bakalım hocanın sistemine uyacak mı?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0