2010 - 2011 | Melek Bilge

Galatasaray Medical Park'ta gelecek sezonun yerli oyuncu rotasyonunun oluşması adına gelişmeler devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda takımın başına Ceyhun Yıldızoğlu'nu getiren ve ilk transferlerini Seimone-Sylvia ikilisi ile yapan ekibimizde transferinin gerçekleşmeye yakın olduğu bir başka isim Melek Bilge.

1989 doğumlu 1.94 boyundaki genç pivot basketbol kariyerine Migros altyapısında başladı. Başarılı bir dönemin ardından A takıma yükselen Melek, 2007-2008 sezonunun ardından Beşiktaş CT'ya transfer oldu. 2 sezondur Beşiktaş formasını terleten genç oyuncu geçtiğimiz sezon oynadığı 10 maçta ortalama olarak 5 dakika sahada kaldı. Maç başına 1.3 sayı ortalaması ile oynayan genç oyuncu aynı zamanda istatistik hanesine 1,9 ribaund, 0.1 asist ve 0.1 blok yazdırmayı başardı.

Melek gelecek yıllarda adından söz ettirecek bir potansiyele sahip ve Türk basketboluna gelecke yıllarda damga vurması beklenilen oyuncuların arasında yer alıyor. Bu transferinde tamamen geleceğe yatırım olarak ve geleceğe dönük yerli oyuncu rotasyonunu oluşturmak amacıyla olduğuda ayrı bir gerçek olarak gözler önüne seriliyor.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0