2010 - 2011 | G.Saray Medical Park'ta gelişmeler..

Galatasaray kadın basketbol takımında geçtiğimiz günlerden beri herhangi bir yaprak kıpırdamaması, takım hakkında bir takım soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Erkek takımda Ermal Kuqo ile başlayan transfer döneminde kadın basket takımımızda günlerdir konuşulan dedikoduların resmi olarak duyurulmaması üzerine blogumuzun 3 soru 3 cevap konuğu olan Müge Erdem gelecek sezon için sorularımızı yanıtladı. Yerli transferde yaşanan hareketliliği, gelecek sezonu ve takımın yabancı oyuncu vizyonu hakkında açıklamalar yapan Müge Erdem sorularımıza şu yanıtları verdi;

Galatasaray Medical Park'ın transferlerinde son durum nedir?
- Nihan ile görüşmeler bitti, oyuncunun transferinde herhangi bir sıkıntı yok. Yakın zamanda açıklanır. Diğer görüştüğümiz isim olan Gülşah içinde yüksek bir bonservis bedeli isteniliyor. Ceyda ile de görüşmelerimiz sürüyor, onunda transferi yakın zamanda netleşecektir.

Yabancı oyuncu transferi için gündemimizde kimler bulunuyor?
- Şu anda bir isim söylemek pek doğru olmaz, olmayacaktır. Ceyhun hoca çok sık eleyip, çok sık dokuyan birisi. Onun verdiği oyuncu raporları doğrultusunda transfer çalışmalarımız elbette devam edecek.

Gelecek sene için neler söyleyeceksiniz?
-Gelecek sene adına çalışmalarımız elbette sürüyor ve herhangi bir gelişme olursa elbette öğrenirsiniz ilk olarak. Transfer çalışmaları Ceyhun hocanın gözetiminde devam ediyor, verdiği bir liste var ve bu listede bize uyan, hem maddi hem manevi anlamda takıma fayda sağlayabilecek oyuncuları kadromuza katacağız. Çalışmalarımız devam ediyor ve yakın zamanda umarım netleşir. Şu anda Ceyhun hoca tarafından gerekli çalışmalar yapılıyor. Sonrasında yönetim olarak bizlerde gereken neyse onu yapacağız.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0