FCN ÖZEL | Gio'nun opsiyonu 30 Haziran!

Bir kaç gündür gelen mailler, mesajlar ve yorumlar doğrultusunda bir takım çalışma yapmak için kolları sıvadık ve sabah saatlerinde bu araştırmanın sonucuna ulaşmış bulunuyoruz. Galatasaray'ımızın devre arasında Tottenham'dan kiraladığı Meksika'lı genç yetenek Giovani Dos Santos'un opsiyonu hakkında tamamen bir soru işareti mevcuttu, keza sezon başı kiralanan bir diğer oyuncu Caner'in 3.5 milyon euroluk opsiyonu 30 Mayıs'ta bitiyordu ve bu opsiyonu kullanmayarak genç oyuncu ile yollarımızı ayırmıştık.

Meksika ile Dünya Kupası'nda forma giyen ve ilk maçta göz dolduran genç oyuncunun satın alma opsiyonu 7 milyon euro gibi bir fiyat ile Galatasaray'ımızdaydı. Çok büyük spekülasyonlara, tartışmalara sebep olan bu opsiyon konusunda edindiğimiz bilgiler doğrultusunda (net olmamakla birlikte) oyuncunun opsiyon hakkı 30 Haziran tarihine kadar elimizde bulunuyor. Basında çıkan haberlere göz atınca da oyuncunun opsiyonunu kullanmadığımız belirtiliyor fakat bugün Florya'dan gelen bilgiler doğrultusunda oyuncunun opsiyon hakkı 30 Haziran 2010 tarihine kadar elimizde bulunuyor. Daha kesin, net bir bilgi gelirse burada paylaşacağız fakat bugün alınan bilgi doğrultusunda şimdilik opsiyon için 30 Haziran tarihini kullanalım. Daha net bir bilgi gelirse burada bilgilendirmesini yaparız.

# Birileri atlar birazdan, bu haber bizim haberimizdi bizden çaldılar diye..

16 yorum:

  1. güzel haber.. en azından gio yu izleyip karar vermek için fırsat olacak yönetimde.. sevindim bu habere..

    YanıtlaSil
  2. bu haber benimdi :D hehe elbette dediginiz gibi cikan olacaktir ama belki hatirlarsiniz bir kac gun ønce tahminlerimi sunmustum bu konuda yani yønetim dunya kupasini dusunerek o tarihi 30 haziran yapmistir diye sizinde aldiginiz duyumdan sonra iyice rahatladim :) inaniyorumki GIO kalcak... is yapmasa bile GIO geldigi ucrete rahatlikla baska takima gider.. versinler 17 nr yide :)

    YanıtlaSil
  3. gio dan hiç bi fayda gelmez bize. degil 7 milyon 4 milyon bile etmez. nike'in reklam çekimi futbolcusundan farki yok.

    YanıtlaSil
  4. transfer olduğunda 7 milyonluk bir opsiyon konuşuluyordu ama opsiyonun bitme günü belli değildi. umarım dediğiniz gibi 30 hazirandır da yönetim grup maçlarından sonra almaya yanaşır.

    YanıtlaSil
  5. Haberi kendi bLogum'da (www.tsnspor.blogspot.com) yayınladım... Haberin En aLtınada ; # Birileri atlar birazdan, bu haber bizim haberimizdi bizden çaldılar diye... FAKAT HABER FCN ÖZEL... diye yazdım... Bir sorun oLmaz demi :)

    YanıtlaSil
  6. Kaynak gösterdiğiniz sürece herhangi bir sorun teşkil etmez. Duyarlılığınız adına teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Eyw... Bende Bu bLog'u uzun bir zamandır takip ediyorum ve haberlerine güveniyorum... Ondan doLayı bLogum'da yayınlıyorum... Ve Siz'den aLdığım Her haber içinde haberin size ait olduğunu belirtiyorum... ;)

    YanıtlaSil
  8. TFFnin resmi sitesine göre 31.05.2010?!
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1307459

    YanıtlaSil
  9. @Istanbul
    Ordaki sözleşme bitiş tarihi. Satın alma opsiyonunun bitiş tarihi farklı olabilir..

    YanıtlaSil
  10. umarim Gio kalir Turkiyede onun gibi oynayan yok dikkat edin ii olursa demiyorum onca elestiriye ragmen Gio oynadigi dakikalarda formanin hakkini vermeye calisti. yonetim madem bu yonde bir transfer politikasi izleyecegini soyluyor ozaman giodan daha iyisini bulamayacagimizdan eminim/

    YanıtlaSil
  11. Kiralık sözleşme bitiş tarihi football manager 2010 oyununa göre 30 haziran. 3,5 milyon euro olarak gözüküyor oyunda Gio'nun opsiyonu. Bilenler bilir oyun gerçekçiliği ile ünlüdür, kaldı ki 7 milyon euro'yu hiç bir yöneticinin ağzından duymadım ben, belki kaçırmışımdır ama..

    YanıtlaSil
  12. @ Tirezge

    İlk başlarda opsiyonunun 3.5 milyon euro olduğu bir dedikodu vardı ve böyle bir takım açıklamalar yapıldı. Amma velakin iş sonradan değişti ve opsiyonun 7 milyon euro olduğu gerçeği Tottenham takımı tarafından ortaya çıktı :)

    3.5 milyon euro olsa zaten havada karada alırdık şu anda Giovani'yi.

    YanıtlaSil
  13. Sevgili FCN,

    İlk yarının devre arasında Luca Toni için bir girişimimiz olmuştu. Bayern Münih 30 Haziran 2010 itibariyle oyuncuyla olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. AS Roma'nın da Adriano'yu almasıyla Toni tekrar gündemimize girebilir mi? Duyumlar var mı?

    YanıtlaSil
  14. Sevgili FCN,

    Bu konuyla ilgili bir gelisme varmi? Ne olursa olsun, Dos Santos'un bonservisini mutlaka almaliyiz!

    Bir girisimi varmi yönetimin bu konuda?
    Bide 30 hazirana kadar opsiyonu bizde yazmisiniz, kesin olmamakla birlikte. Birazdaha arastirabildinizmi? Kesinlestirebildinizmi bu bilgiyi?

    Tesekürler.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0