2010 - 2011 | Serkan Şahin

Galatasarayımızda yerli ve potansiyelli oyuncu transfer avı devam ediyor. Holigan.com.tr'nin haberine göre İsviçre'de forma giyen genç oyuncu Serkan Şahin ile görüşmeler gerçekleşiyor. İsviçre doğumlu genç oyuncu Ümit Milli Takım formasını giyiyor. 1988 doğumlu olan ve 1.75 boyunda olan; 2008 yılında Basel'de A takımda forma giymeye başlayan, Serkan Şahin ortasahanın gerisinde ve defansın sağında görev yapıyor.

Oyuncunun açıklamaları doğrultusunda transferin önümüzdeki günlerde bitmesi bekleniliyor.

# Salaklar da atlar bu haberin üzerine, bizim haberimiz diye. Haberin kaynağı ve çıkış merkezi Holigan.com.tr'dır kimse üzerine çökmeye kalkmasın, özel haberiymiş gibi, kendi haberiymiş gibi numara yapmasın.

4 yorum:

  1. Ben başka bir yerden öğle saatlerinde duydum herhalde doğrudur.

    YanıtlaSil
  2. sorum belki ilginc olacak ama ben yinede sorim:) her kaynaktan haber koymassiniz zaten onuda biliyrm da kaynaga guveniyormusunuz sizde acaba? veya teeyit ettirdinizmi?:)

    YanıtlaSil
  3. güzel böyle takip ettiğimiz genç türk oyuncuları almalıyız yalnız veli ve yasin transferleri noldu. veli için bjk aldı diyorlar.

    YanıtlaSil
  4. Güngör Kardeş veLi Ve Yasin Transfer'Leri Çoktan biTTi... Fakat Yasin'in AskerLik Sorunu Var diye Şuan'da açıkLamıyorLar... 5 Temmuz'dan Sonra nasipse açıkLarLar... FCN'ye göre tabi :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0