2010 - 2011 | Michelle Marie Campbell v2.

Galatasaray Medical Park gelecek sezonun transferini büyük ölçüde bitirdi. Geçtiğimiz sezon Ceyhan Belediyesi forması giyen Amerika'lı oyuncu Michelle Marie Campbell gelecek sezon çok çok büyük bir ihtimalle Türk statüsüne geçecek ve başarılı oyuncu Galatasaray forması giyecek. Türk olması halinde transferi gerçekleşecek olan Campbell'in da gelecek günlerde Türk olması bekleniliyor. Komisyon tarafından kabul edilmesi beklenen ve yüzde 90 olarak söylenebilir. Ceyhan Belediyesi tarafından transferi resmen açıklanan Michelle'nin Türk olması halinde imza atacağını belirtelim ve ilerleyen günlerde de imza atması bekleniyor. Bugün yarın netleşecektir 26 yaşındaki oyuncunun durumu ve transferde bir kaç gün (gelecek hafta tahminen) sonra transferde netlik kazanacaktır.

Geçtiğimiz sezonu Ceyhan forması altında geçiren başarılı oyuncu 24 maçta forma giydi. Maç başı ortalama 37 dakika sahada kalan ve 20.96 sayı - 8.9 ribaund - 1.5 asist ve 0.7 top çalma ile oynayan Campbell, geçtiğimiz sezon oynadığımız maçlarda ekibimize ilk maçta 12, ikinci maçta ise 19 sayı atmayı başarmıştı.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

2 yorum:

  1. Basketbolda güzel günler bekliyor bizi ama futboldaki belirsizlik beni çok endişelendiriyor.Size gelen bir duyum yok mu transfer hakkında bu transfer dönemi çok sessiz başladı

    YanıtlaSil
  2. İstatistikleri iyi görünüyor. Türk olamasada alınması gerekir diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0