2010 - 2011 | Yasin Pehlivan v2.

Daha evel resmen transferini yazmış genç oyuncunun durumunun bu kadar uzamasının sebebini öğrenmiş bulunuyoruz. Ön protokol dahi imzaladığımız genç oyuncunun Avusturya'da askerlik problemi bulunduğundan ve devam ettiğinden ötürü transferi resmiyet kazanamıyor. Genç oyuncunun transferinin 5-7 Temmuz tarihlerine kadar resmileşemeyeceği ve bu tarihe kadar oyuncunun askerlik yapacağı öğrenildi. Oradaki askerlik sistemi biraz daha farklı futbolcular için özellikle.. Sezon içerisinde askerliğini yapmaya başlayan genç oyuncu herhangi bir şekilde antremanlarını veya maçları aksatmıyor, nasıl bir askerlik sistemi var orada merak etmiyor değilim doğrusu... Hem orada eğitim, hem antremanlar. Kondüsyonunun ve fiziki yapısının iyi olmaması için hiç bir neden yok. Bu yüzden bu transferin ancak Temmuz ayı gibi bitmesi olasılıklar arasında, ön protokol yapılan oyuncu için askerliğinin bitmesi bekleniliyor.

Bu askerlik meselesi ise transferin iptalini değil yalnızca uzamasına neden olacağını da hatırlatmakta, belirtmekte fayda var. Daha önce de dediğimiz gibi; genç oyuncu Yasin ve Veli ile ön protokol imzalandı. Veli'nin ise böyle bir problemi bulunmuyor fakat Yasin için en az Temmuz'un ilk haftasına kadar beklemek zorundayız.

11 yorum:

  1. peki veli kavlak için başka takımlarında araya girdiği söyleniyor. bu doğru mu? transferin bu kadar gecikmesinin sebebi bu mudur?

    çağlar birinci'de resmi olarak açıklanmadı. 10 haziran mı bekleniyor? ya da yarın genel kurul var. bir bağlantısı olabilir mi?

    giovani dos santos'un transferi ya da kiralanması ile ilgili bir gelişme var mı? tamamen vazgeçildi mi?

    mustafa pektemek'ten vazgeçildi mi?

    YanıtlaSil
  2. Avusturya'daki askerlik sistemi Almanya'nın sistemine benziyor. Almanya'da zorunlu er bulundurma durumu olmadığı için, askerlik yerine "sivil görev" (Almanca: Zivildienst) yapmak mümkün. Ayrıca askerlik görevini vicdanen yapmak istemeyenler de yerine "sivil görev" yapabilir. "Sivil görev" kapsamında, herhangi bir dernek veya vakıf bünyesinde (kendiniz seçerek) çalışmak mümkün. Ayrıca hastaneler ve yardım kuruluşlarında da çalışabilirsiniz. Çalışırken de diğer günlük görevleri (antrenman gibi) yerine getirebiliyorsunuz. Özellikle Almanya ve Avusturya'daki genç oyuncular bu yolu tercih ediyor, yani yaygın bir sistem.

    YanıtlaSil
  3. Bizim bildiğimiz anlamda askerlik yapmıyorlar. sosyal hizmet gibi şeyler

    YanıtlaSil
  4. uuuuu arkadaşımızın dediklerinin hepsini bende merak ediyorum bu transferlerde son durum nedir ?

    asıl sorum ise az önce bir arkadaşım galatasarayın pınarkarşıyakanın yıldız basketbolcusu furkan aldemirle 1,5 milyon dolar karşılığında anlaşıldığını yazdı bu konu hakkında bir bilginiz varmı acaba

    YanıtlaSil
  5. sayın FCN 15 gun once actıgınız konudakı üç oyuncudan veli tamam yasin tamam ama mustafa pektemekteki sorun nedır acaba onuda bi soyler misiniz?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba FCN.

    Bazı yerlerde Ersan Adem Gülüm ile ilgilendiğimiz yazılıyor. Ben de alınmasını canı gönülden istiyorum. Tam aradığımız tipte bir stoper ve çok genç. O konuda bir bilginiz var mı?

    İkinci olarak Arda, Keita ve Elano'nun satılma ihtimalleri nedir? Gio'dan kesin olarak vazgeçildi mi?

    YanıtlaSil
  7. scoutgs'de yazılan haberi nasıl özel haber yaptınız?

    YanıtlaSil
  8. @ Ahmet

    ScoutGS'de buna benzer bir haber varmı bilinmez, daha evel her konuda ya ScoutGS ekibi yada başka bir ekibin adı geçiyor. Transferde elbet herkesin tanıdığı, ettiği, görüştüğü kişiler vardır. Biz bunlara saygı duyarız.

    Avusturya'daki askerlik hakkında da Avusturya'da yaşayan arkadaşlarımız tarafından bilgi aldık ve bu bilgi doğrultusunda bunu buraya lanse ettik. Formspring sayfasına bakarsanız günde 500 tane soru geliyor ve bu sorularda bazı dedikodular bulunuyor. Dedikodu değerindeki haberi araştırır, teyit ederiz.

    ScoutGS'dir, Turkspor'dur, AslanCimbom'dur, AslanYürek'tir vs.vs.vs.vs Kim olursa olsun; bugüne kadar hiç kimseden haber çalmadık. Emek, saygı konusunda en dikkatli olduğumuz konuda neden biz bir yanlış yapalım ki?

    ScoutGS yazdı mı bilmiyorum bile ama az evel girdim baktım anasayfada böyle bir haber yok. Kusura bakmayın ama sizin gibi forumları takip edecek boş zamanımızda yok.

    YanıtlaSil
  9. @ Uuuu

    Çağlar resmi sitemizden açıklanmadı ama Denizlispor tarafından resmen açıklandı. Aradaki boşluğu, anlamsızlığı bir türlü çözemedim. Yönetim tarafından birşeyler bekleniliyor ama ne bekleniliyor, hayırlısı..

    Veli için kimse devrede değil, bitti o transfer.
    Pektemek'te ön protokol ve anlaşması var ama ne oluyor, ne bitiyor takdir edersiniz ki bilemeyiz.

    @ Picassotusu

    Furkan hakkında teklifimiz vardı diye biliyorum ama 1.5milyon dolar değildi daha cüziydi. Rededildi. Bir teklif daha olur mu bilinmez.

    @ Wizardoz

    O konununda peşindeyiz, gereken neyse yazılır burada zaten birşeyler öğrendiğimiz takdirde.

    YanıtlaSil
  10. stoch icin fener devreye girmis,bizim yöneticiler ne yapiyor 2 haftadan beri cingene pazarligna mi girdi,adamlar parayi bastirir alirsa cok yazik olacak

    YanıtlaSil
  11. sedai arkadaşım gerçekten çok yazık oldu bu vakayı ancak krasici alarak kapatırız.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0