2010 DK | Yeni yıldızlar doğuyor!

Güney Afrika'da futbolun en büyük organizasyonu 11 Haziran'da başlıyor. Ev sahibi Güney Afrika turnuvanın açılış maçında Meksika ile karşılaşacak. Topun santraya konulmasının ardından futbol dolu 30 gün başlayacak ve hiç kuşkusuz heyecan 30 gün boyunca tüm futbolseverleri saracak. Futbolun yıldızları sadece bir kupa için müthiş bir mücadele vericek, birbirleri ile kıyasıya yarışacaklar. Fakat bu yıldızlar kadar yıldızlar topluluğu da bu organizasyonda forma giyemeyecek. İşte 2010 Dünya Kupası'nda göremeyeceğimiz yıldız oyunculardan bir kaçı; Pato, Ronaldinho, Beckham, Ballack, Ibrahimovic, Giggs, Kompany, Benzema, Nasri, Berbatov, Robbie Keane, Adler, Cech, Rosicky, Essien, Obi Mikel, Shevchenko, Dzeko, Misimovic, Arda, Hamit, Tuncay, Defour, Fellaini, Cambiasso, Zanetti, Totti, Chivu, Mutu, Pjanic, Jovetevic, Balotelli, Giovinco, Walcott..

Kimisi aday kadroya çağrılmadı, kimisi finallere kalamadı fakat finallere kalıp, kadroya seçilipte sakatlananlarda bu turnuvayı kaçırdılar. Yukarıda saydığımız yıldızların olmadığı turnuvada kuşkusuz ki genç ve yeni yıldızlar parlayacaklar. İşte turnuvada parlaması, turnuvaya damgasını vurması beklenen isimlerden bir kaçı; Giovani Dos Santos, Miroslav Stoch, Andreas Guardado, Angel Di Maria, Pedro, Nicklas Bendtner, Miroslav Krasic, Yoan Gourcuff, Mesut Özil, Marko Marin, Gervinho, Victor Obinna, James Milner, Juan Mata, Marek Hamsik.. Daha evel kendilerindeki potansiyeli ortaya çıkartmışlar fakat bu tür organizasyonda ilk kez boy gösterecek olan genç yetenekler kuşkusuz kendilerine piyasa yapmak ve adını duyurmak için çok büyük bir fırsat yakaladılar. Abilerinin olmadığı turnuvada sahne ve şov sırası onların.. Kendilerini göstermeleri için çok büyük bir fırsata sahipler ve hepsi bunun bilincinde gibi görünüyor hazırık maçlarında ortaya koydukları performanslar ile..

3 yorum:

  1. walcott, dünya kupası'nda yok arkadaşım.

    YanıtlaSil
  2. Walcott'un yeri şaşırmış :)

    YanıtlaSil
  3. giovanni nin alma opsiyonu son buldu mu bulmadıysa ne zamana son buluyor? ayrıca yönetim bu oyuncuyla devam etmek istiyor mu ? bir bilginiz var mı acaba ?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0