2010 DK | FCN Blog Uyardı, FIFA Düzeltti.

Dünya Kupası heyecanı başlıyor. Bu heyecanı yaşamak için takım ve grup analizlerine başlamıştık. Bunun içinde en yetkili kaynak Dünya Kupasının resmi sitesi doğal olarak. Takım kadrolarını kurcalarken, bonservisi ile birlikte bizim oyuncumuz olan Kader Keita hala Lyon takımının oyuncusu olarak gösterilmiş! Bu yanlış bilgilendirme FIFA'ya hiç yakışmadı açıkçası.

Konu ile ilgili olarak hemen bir mail attık ve düzeltilmesi gerektiğini belirttik. Umarım en yakın zamanda bu yanlış bilgi düzeltilir. Fildişi Sahilleri'nin resmi sitede yazan kadronun linkine buradan ulaşabilirsiniz;

Edit: Uyarılarımız sonrasında Keita'nın bilgileri düzeltildi. (17:50)
___________________

FCN BLOG uyardı, FIFA.COM düzeltti!

Galatasaray'ımızın Fildişi Sahili'nde oynayan yıldız oyuncusu Abdelkader Keita'nın oyuncu bilgilerinde oynadığı takım olarak eski takımı olan Lyon'un adı yazıyordu. Fakat FCN BLOG ekibi olarak bu hatayı uyardık ve Fifa.com sitesi özür dileyerek hatasını düzeltti. Bu yanlışlığı bugüne kadar kimsenin dikkat etmemesi ise ayrı bir şaşkınlık konusu..

2 yorum:

  1. Fifa.com'da clubs kategorisinde Galatasaray ismini bulmak da namümkün! Ben aylar önce mail atmıştım. Siz de yazarsanız bir sayfa yaparlar belki.)

    En alt sağ menüde görülebilir kulüp listeleri.
    http://www.fifa.com/classicfootball/clubs/club=33162/index.html

    Kolay gelsin...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0