Duyuru | Ekip Arkadaşı Aranıyor!

Uzun süredir tanıdığımız ve takip ettiğimiz Devrim kardeşimiz ara sıra keyfen yazdığı blogunu düzenli olarak tutmaya karar vermiş. ultrAs-News adıyla yayın hayatına daha evel başlayan fakat bazi aksilikler nedeniyle pek düzenli olarak yayın yapamayan blog kendisine ekip arkadaşı arıyor. Bizlerde bu ekip arkadaşı aramanın duyurusunu sizlere yapıyoruz.

Galatasaray ağırlıklı olan ultrAs-News Blog aynı zamanda Avrupa'dan ve Dünya'dan futbolun yanı sıra başta Galatasaray tribünleri olmak üzere Avrupa ve Dünya tribün gruplarınında materyallerini içerecek olan bir blog olarak yayın yapacak. Bu konuda da kendisine ekip arkadaşları arıyor, malum yeni bir blog ve bir oluşum içersindeler. Bizler kendilerini her konuda destekliyor ve her anlamda arkalarında olduğumuzu belirtiyoruz. Bu blogta yazılarını beğendiğimiz, dikkate alıp değerlendirdiğimiz arkadaşlarımızda ilerleyen dönemlerde blogumuza geçiş yapabilirler. Bir nevi pilot blog yani :)

Eğer kendine güvenen, düzenli olarak belli konularda yazarım diyen arkadaşlar varsa buyursunlar fcnblog@yahoo.com.tr adresine mail atsınlar veyahut devrim.bolgetekin@hotmail.com adresinden kendisi ile irtibarata geçsinler.

Bizden duyurması.. Varsa blog ortamına, yazarlığına meraklı olan sorumlu kişiler.. Buyrun, işte şans ve fırsat ayağınıza geldi. Bir görevden ziyade kendi blogunuz olarak görmeniz elbette en büyük etkenlerden birisi olacaktır. Şimdiden hem Devrim'e hemde diğer arkadaşlara hayırlı olması temennisiyle..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0