2010 DK | Bitmez bu kupa..

Böylesine insanları rahatsız edici bir nesne hangi akıllının aklına fikir olarak gelir ve bunu paylaşıp birde seri üretime başlar bilemiyorum. Arkadaş geleneksel falan diyorlar ama böyle gelenekte olmaz, görenekte. Sembolüdür, yaparlar dedik ilk başta ama 90 dakika hiç çekilmiyor yahu. Konfederasyon'da bu kadar rahatsız edici değildi, naptılar bunlara bilmiyorum. Nasıl birşey bu, bu ses ondan nasıl çıkıyor oda ayrı bir soru işareti ama önce G.Afrika-Meksika maçı, ardından Uruguay-Fransa maçında maç boyu alakasız bir şekilde kafasına esen öttürdü bu lüzumsuz aleti.

Bilet kontrolü yapar gibi herhalde birde statlarda vuvuzela kontrolü yapıyorlar. Bu ne arkadaş bütün tribünde vuvuzela var. Genci, yaşlısı, kadını, erkeği... Alayı öttürüyor, ciğersiz gibi. Bizim klarnetçi Süleyman efendi bile bunların yanında halt eder, o derece yani. Ne biçim bir sestir bu arkadaş, maç izlerken mahalleden sinek ilacı arabası geçiyor sanki. Daaaaaaaaaaaaaaaattt!! diye ötüyor birde, arı uğultusu gibi. Seni akıl edeninde, seni üreteninde.. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Karar verdim, 1 ay boyunca sessiz izleyeceğim maçları ve kupayı. Spiker gibi değil ki; başka kanala değiştireyim veya farklı ülkelerin kanallarında izleyeyim. Hangi kanalı açsam arkada fon sesi gibi olacak. Biraz tribün, biraz tezahürat yapın. Tek temennimiz İngilizlerin bağırmasını ümit etmek. Yoksa başlıktaki gibi; "Bitmez bu kupa"

2 yorum:

  1. dua edelimde girişimci bi arkadaş tutupda türkiye'ye getirmesin bunları...

    fransa - uruguay maçı uyuttu nerdeyse..

    meksika - g.afrika maçını izlediyse herhalde gio'nun bonservisini almamakla ne kadar AKILLICA ??? bir iş yaptığını anlamıştır yönetim..

    Git bakalım kupadan sonra sana gio veriyomu Tottenham Hotspur...Verirde artık 2 misline..Yazık oldu...yazık

    YanıtlaSil
  2. Çok çok rahatsız edici sesi var dayanamadım kapadım televizyonu hem maç zevksizdi hem sesler rahatsız ediciydi :s

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0