Duyuru | Hoşgeldin Aslan Kral!

Transfer döneminde bütün şubeler transfer yaparda FCN BLOG ekibi boş durur mu? Durmaz tabii.. :) Daha evel Rakamla 10 adlı Beşiktaş yoğunluluklu blogta yazarlık yapan; objektif, analizci, araştırmacı ve başarılı isim olan "Sacripante Re*" adıyla tanınan Volkan Mortaş aramıza katılmış bulunuyor. Kendisine yeni blogunda başarılar diliyor, aramıza katıldığı içinde hoşgeldin diyoruz.

Volkan Mortaş kimdir?
32 yaşında ve 3 yıllık evliliği bulunuyor. TED Istanbul Koleji'nde eğitim uzmanı olarak görev yapan Volkan, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri'nden mezun.
6 yaşından beri Galatasaray tribünlerinde olan Volkan'ın herhangi bir gruba veya platforma üyeliği bulunmuyor. Hemen hemen her sezon kombine alan Volkan aynı zamanda Ankara-Bursa-Eskişehir gibi yakın sayılan deplasmanlarda da takımının yanında bulunuyor.

* Sacripante Re ismi İtalyanca olarak Aslan Kral anlamına gelmektedir.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0