FCN BLOG | Kamuoyuna Duyuru

Öncelikle dün yaşananlar gerek Galatasaray taraftarları arasında, gerekse bugüne kadar taraftarların bilgi akışını sağladığı web siteleri adına (ScoutGS-FCN Blog ve diğerleri..) rezilliktir, saçmalıktan öte değildir. Galatasaray taraftarlarının bilgilendirilmesi amacıyla yıllardır hizmet eden iki kuruma da yaşananlar hiç bir şekilde yakışmamıştır.

Dün gece girilen haberin ardından gelen bazı mailler doğrultusunda blogun moderasyon ekibinden bazı arkadaşlar fevri ve bir anlık sinir patlaması neticesinde gerek blog ekibine, gerekse bugüne kadar göstermiş olduğumuz davranışa, tutuma ve dosthane tavırlara kesinlikle yakışmadığını, ekip olarak bunun farkında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bahsi geçen taraftar portalında bazı kişilerin kişisel görüşleri, bir yanlış anlaşılma nedeniyle hiç bir şekilde durumdan sorumlu olmayan Scoutgs.com web sitesi ve yönetimi açık olarak hedef gösterilmiştir.

Forum ortamında koyulan kuralların daha sonra açığa çıkması neticesinde dün gece bir anlık sinir patlaması sonucunda yazılan metin sabah saatlerinde blog ekibimizce kaldırılmıştır. Şu saatlerde bizlere ulaşmış olan Scoutgs Tekzip Talebi doğrultusunda da kanunlara ve yasalara uygun bir biçimde hareket edilerek gereken yapılmıştır.

Bir daha bu tür olayların yaşanmaması temenni ediyor, dün akşam saatlerinde yayınlanan haber adına üzüntü duyduğumuzu belirtiyoruz. FCN BLOG Ekibi olarak hiç bir zaman hiç bir web sitesi ile herhangi bir ikili diyalog veya kavga içerisinde olmak istemediğimizi tekrar belirtiyor, konu hakkında gerekli açıklamaların ardından Scoutgs web sitesinde yer alan üyelerin yazdığı yorumlardan sorumlu olmamaları nedeniyle kendilerinden bu konuda özür diliyoruz. Aynı zamanda işbu sitede yer alan ibarelerde de blogumuzun açık hedef olarak gösterildiği yorumlarda dikkat edilmesini temenni ediyoruz.

Yanlış anlaşılmanın doğrultusunda yaşananlar adına gerek Scoutgs.com yönetim ekibinden, gerekse rahatsızlık verdiğimiz okuyucularımızdan özür dileriz.

Saygılarımızla,
FCN BLOG Ekibi

3 yorum:

  1. İşte budur hepimiz Galatasaraylıyız.

    YanıtlaSil
  2. gereksiz bir tartışmaydı son bulması iyi oldu

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar yeter artık. gün geçmiyor ki yeni bir duyurunuzu, yeni bir tartışmanızı buradan tskip ediyor olmayalım. biz buraya haber okumaya geliyoruz ama son zamanlarda bilmem ne sitesiye, bilmem ne forumuyloa atışmalarınızı okuyup duruyoruz sadece. bu sizi agresif gösteriyor, belki de sonuna kadar haklı oluyorsunuz ama, dışarıdan bu böyle algılanmıyor. bookmarka kaydettipim tek blog sizsiniz, çünkü doğruluğunuza her zaman güveniyoryum. lütfen pişman etmeyin artık. lütfen kavgalarınızı tartışmalarınızı lanse etmeyin okuyucularınıza. bu haberi vermeseniz sizi takip edenlerin yüzde kaçının bu olaydan haberi olacağını sanıyorsunuz ki?

    ayrıca fb ile ilgili sonuna kadar haklı bile olsanız eziklik, küçüklük, kompleks gibi haberleriniz de bence hiç hoş olmuyor. boşverin, adlrını bile anmaya gerek yok onların. ağzımızın tadını bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

    selametle.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0