FCN BLOG | Neden Düşünülmez?

FCN Blog ekibi olarak yeniliklere devam ediyor ve taraftarlarımızın bilgilenmesi amacıyla yepyeni bir hizmeti ortaya koyuyoruz. Transfer dönemlerinde gerçek ve doğru bilginin yanı sıra takımımıza fayda sağlayacak bir scouting sistemi ortaya koyuyoruz. Neden Düşünülmez? bölümü ile genç, gelecek vaadeden ve potansiyelli oyuncuları burada sizlerle birlikte analiz ediyoruz.

Sözleşmesi sona eren/ermek üzere olan; adı duyulmamış, pek fazla bilinmeyen, adını yeni yeni Avrupa'ya duyurmaya başlayan, oynadığı futbol ile dikkatleri çeken isimleri blogumuzda bulabilirsiniz yada sizlerinde incelemeleri mevcut ise fcnblog@yahoo.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

Neden Düşünülmez? bölümünün ilk yazısı bu gece saat 22.00'dan itibaren blogumuzda olacak. İlk konuk ise Ajax ve Kamerun'un başarılı oyuncusu Eyong Enoh.

7 yorum:

  1. tebrikler. çok güzel düşünülmüş. transfer olmasa da bize en azından beyim cimnastiği yaptırır.

    YanıtlaSil
  2. gerçekten tebrikler FCNBLOG ekibi bu çalışma için..Anderlecht'de oynayan Lucas Rodrigo BİGLİA hakkında bi yazıda yazarsanız gerçekten çok sevinirim gerçekten takımımza çok büyük yarar sağlayacağını düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  3. çok özgün bir bölüm olmuş, tebrik etmek lazım

    YanıtlaSil
  4. Cheik Tioté

    FC Twente ' de forma giyiyor. Yaş 23 Boy 1.80 Fildişi Sahilli. Eminim bi çok kişinin dikkatini çekmiştir Portekiz macında. Transfermarkt a göre 3M € Bonservis bedeli var.. Düşünülebilir aslında..

    YanıtlaSil
  5. Fcn Benim adım yiğitcan , sana bu konuda bir oyuncuyla ilgili yazı yolladım .. paylaşıcakmısın arkadaşlarla.. gerçekten gelecek vadeden bir futbolcu..

    YanıtlaSil
  6. Elimizden geldiği kadarıyla günün belirli saatlerinde analizler yayınlanacaktır. Elimizden geldiği kadarıyla da oyuncuları takip edip sizlere aktaracağız.

    @Yiğitcan

    Göndermiş olduğun isim zaten aklımızda olan bir isimdi, bir iki kişi daha yolladı. Artık ortaya bir karma çıkartarak yayınlarız :)

    YanıtlaSil
  7. güzel calisma ,neden düsünülmez demisiniz , acaba buraya tavsiye edilen futbolculari yönetime, bunlar neden düsünülmez diyecek bir imkaniniz varmi,belki bunun üzerine bu oyuncuyulari takip alabilirler.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0