Uzaklardan Aslantepe..

Alp Atik'e odasının camından çekmiş olduğu fotoğraf için teşekkürler..

Aslantepe yükselmeye devam ediyor, her geçen gün yeni mabedimize kavuşmamız yaklaşıyor. Stadımız hakkında ki son gelişmeler ve bilinmesi gereken ufak detaylar;
  • Kapasite net olarak 55 bin 147 koltuklu seyircidir.
  • 12 tane dörtlü, 21 tane ikili merdiven bulunmaktadır.
  • 9 cm görüş açısıyla inşaatı gerçekleşen ilk stadyum olmasının yanı sıra 2016 kriterlerine uygun tek stadyum.
  • Çizgiler ile tribündeki ilk koltuk arasında kenarda 6 metre, kale arkasında 8.2 metre olacak.
  • Stada ulaşım olanakları arasında yer alan metro ile stadyum arasındaki yürüyüş yolunun Aslanlı bir yol olması bekleniliyor. Bu yolun çalışmalarıda sanat ekibi tarafından başlatıldı.
  • Loca koltukları dışında diğer koltuklar açılır kapanır türden olacak ve rengi Galatasaray kırmızısı olacak.
  • Kaba inşaatın yüzde 95'lik alanı biterken, inşaatın genelinde yüzde 70'lik bitirilme söz konusu.
  • Akustik olarak sesler odaktan merkeze doğru ayarlanmış vaziyette. Tribünün en üst ve en arka kısmında yer alan bir taraftarın sesi sahanın ortasına ulaşabilecek.
  • Tüm stadyumda sadece localar hariç (localar bize ait) bütün hazırlıklar Varyap-Uzunlar AŞ birlikteliğiyle 1 Ocak 2011'de teslim edilecek.
  • 29 Ekim 2010'da ön açılış, ön kabul olacak ve bu tarihe kadar herşeyin yetişmesi planlanıyor. Çatının açılır-kapanır kapaklarının ise 1 Ocak tarihine kadar yetişmesi bekleniyor.

6 yorum:

  1. DAha uzaklardanda var FCN , Gönderirim istersen :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ay Galatasaray dergisinde Aslantepe dosyası var,uzun ve detaylı bir şekilde tüm gelişimler verilmiş,merak edenlere önerilir.

    YanıtlaSil
  3. umarım yine rüzgar gibi bir sorunla karşılaşmayız. stadın etrafı biraz açık gibi...

    YanıtlaSil
  4. ttarena.biz ve aslantepe.biz takipçisiyim ve bu blogu o forumlardan duyup öğrendim ve çok uzun zamandır takip ediyorum.. kapasite konusu net mi? ve açılır kapanır kısmın 1 ocak tarihine kadar yapılacağı? ayrıca 1 ocağa kadar klube ait olan localarda dahil hersey tamamiyle bitip maç yapılabilecek sanırım... ve ayrıca koltukların rengi belli ama modeli tam olarak belli değil sanırım. bilginiz varsa yada yoksa şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. çok zahmet etmiş :D odasından

    YanıtlaSil
  6. benim sorularıma bir cevap gelseydi mutlu olurdum. en azından bilmiyorum diye yazsanız kafiydi. ayrıca açılır kapanır çatı yapılmıyormuş biraz önce açıklandı..beklenen olmayacak yani. 1 ocakta yetişmesi bekleniyordu..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0