2010 - 2011 | Candice Wiggins

Bir saatliğine ortadan kaybolalım, taslak olarakta akşam 17.00 gibi yayınlanır diye kaydettiğimiz/zamanlayıcıya ayarladığımız haber bizden evel resmi site tarafından duyuruldu. Seimone Augustus'un takım arkadaşı Candace Wiggins gelecek sezondan itibaren Galatasaray Medical Park forması giyecek.

Amerikan pasaportu bulunan başarılı oyuncu 14 Şubat 1987 doğumlu ve 1.80 boyunda. 2 numara pozisyonunda oynayan genç oyuncu 2008 yılında M.Lynux takımı tarafından 3. sıradan draft edildi. 2008 yılından beri WNBA formasını giyen genç oyuncu Avrupa'da ise 2008-2009 yılında İspanyol Ros Caceres, 2009-2010 yılında ise Yunan Sony Athinaikos Athens takımının formasını taşıdı. Özellikle dış şutlarıyla rakipleri adına tehlike yaratan genç şutör
bu sezon WNBA'de oynadığı karşılaşmalarda maç başına 15.6 sayı - 2.6 ribaund ve 2.4 asist ortalaması ile oynuyor.

Katie Douglas, Ivana Vecerova, Yelena Leuchanka ve Tamika Catchings ile yollarını ayıran takımımızda durumu belirsizliğini koruyan Sophia ile birlikte Candice durumu netleşen 3. yabancı oyuncumuz oldu. Galatasaray Medical Park'ta gelecek sezondan itibaren Seimone, Sylvia ve Candice forma giymesi kesinleşen yabancılar olurken, geçtiğimiz aylarda Türk olması beklenen fakat bunu kabul etmeyen Sophia'nın durumu belirsizliğini koruyor.

Kendisine hoşgeldin diyor ve Galatasaray Medical Park forması altında üstün başarılar diliyoruz.

DN: Akşam saatlerine blog ekibi tarafından kurulmuştu haber, 17.00 gibi yayınlanacaktı fakat resmi site bizden evel davrandı :) Demek ki neymiş; bundan sonra alınan haber anında bloga yazılacakmış :)(Görselin üzerine tıklayarak, daha büyük görebilirsiniz.)

5 yorum:

  1. Kırmızıyı merak ediyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. Kırmızı çizili Uzaklardan Aslantepe. Zaten yayınlandı.

    YanıtlaSil
  3. altlarda aslantepe falan okudum ben kırmızının altında :D

    YanıtlaSil
  4. uzaklardan aslantepe yazıyor tabiki de :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0