1 Milyonu Devirdik..

Öncelikle 9 Haziran 2009 - 11 Temmuz 2010 tarihleri arasında blogumuzu ziyaret eden tekil 1 milyon 5 bin 289 kişiye herşeyden evel çok ama çok teşekkür ederiz. Bu tarihe kadar blogumuz 1 milyon 799 bin 490 kere de görüntülenme başarısını göstermiş. Galatasarayın spor kulübü olduğunu unutmadan, armanın peşinde her branşını en yakından takip ederek sizlere en doğru, en güncel haberleri sunmaya çalışan ve çalışmalarına devam edecek olan FCN Blog ekibi olarak teşekkür ediyor ve birlikte daha ileriye gitmeyi temenni ediyoruz.

Blogumuzu ziyaret eden, beğenen/beğenmeyen, arkadaşlarına öneren herkese tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Bir başka taraftar blogu bu kadar ziyaret edilmişmidir, inanın hiç bilmiyorum ama herkese tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Bloglar arasında bizleri belli bir noktaya getiren okuyucularımızla, daha büyük başarılara imza atmak dileğiyle.

Saygılar, sevgiler.
FCN Blog Ekibi

3 yorum:

  1. Tebrikler FCN, başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  2. her turlu ovguyu sonuna kadar hak ediyorsunuz, ustun basarilarinizin devamini dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Bu haberi yapmakta bile hayli geç kalmışsınız. :) 1 milyonun üstüne 5 bin ne demektir yahu? Tebrikler, başarılar.

    Ozan Aktay
    MixBasket Editörü

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0