Kamp dönemi başlıyor.

Galatasaray profesyonel futbol takımı gelecek sezonun hazırlıklarına yurtdışında sürdüreceği kamp ile devam edecek. Bugün sabah saatlerinde Hollanda'ya giden takımımızda yeni transferlerimizden Lorik Cana'da takımla birlikte kampa katılırken milli takımlarında mücadele eden Elano Blumer ve Lucas Neill'da ilerleyen günlerde takımımıza katılacak.

Bu arada takım kaptanı Arda hakkında kampta izinli olduğu söylentileri gerçeklik taşımamaktadır. Arda'da bugün sabah saatlerinde takımla birlikte kampa gitti.

5 yorum:

  1. Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum belki bir bilginiz vardır.

    İstanbulda yapılan Sinan Erden spor salonunda seneye hangi basketbol takımı maçlarını oynayacak. Hiçbir takım oynamıyacaksa neden biz başvurmuyoruz yada böyle bir başvurumuz varmı şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Kampin tam nerde oldugunu bilen varmi arkadaslar. Bilen varsa lütfen yazsin

    YanıtlaSil
  3. @ Pre-Cog

    Sinan Erdem hakkında herhangi bir girişimimiz yok.

    @ Deniz

    Venlo'da yapacağız kampı, antreman tesisleri hakkında herhangi bir açıklama yok.

    YanıtlaSil
  4. Yeri degil ama transferlerde hic gelisme yok mu

    Medya cok abartilli olmicak isimler ortaya atiyor

    keita gönderildine göre yerine cok kalite biri alinmali pinoyla yerini doldurmayi düsünmüyorlardir umarim

    YanıtlaSil
  5. FCN kamp dönemindeki maçlar d-smart da dediniz bende öyle biliyordum ama d-smartda dönem vtrlerde sadece galatasaray fenerbahçe maçı ve son maç gösteriliyor bu konuyu araştırıp bilgilendire bilirseniz sevinirim şimdiden tşkrler

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0