Bu nasıl bir resmi sitedir?

Galatasaray.org geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl çok kötü bir şekilde yönetiliyor. Herşeyden evel geçtiğimiz günlerde yaşanan Pino'nun resminin antreman haberine konulmasının ardından akşam antremanları (ki bu antremanlar en geç 8'de biter) raporları saat gece 10'da resmi siteye koyuluyor. Sabah yapılan 9-11 antremanlarıda saat 12.30 olmadan resmi siteye konmuyor. Hayır herhangi bir fotoğraf falanda yok haberlerin altında, her gün yazılan aynı satırlar, aynı haberler. Minimum bir saat rötarlı haber yapmakta ne demek oluyor?

Öncelikle Pino durumunda yapılan tamamen talihsizlik ve amatörlerin dahi yapmayacağı bir hatadır. Yayına sokacağın haberi sıradan bir blogta bile iki kere kontrol edersin, varmı bir yanlış diye ki blogta bile zaman zaman hatalar olur ama bunlar ya yazım yanlışıdır yada imla yanlışlarıdır. Üst banner yanlışı olmaz veya antreman raporuna yeni transfer edeceğin adamın fotoğrafını koymazsın. Blog olsan, sıradan bir taraftar portalı olsan neyse fakat Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi web sayfası isen o hatayı yapmak gibi bir lüksün yok.

Sonrasında yeni transfer Lorik Cana'nın sağlık kontrolünü tam 4 saat sonra yayınlayan resmi sitemiz aynı zamanda bugün kampa giden takımımız hakkında hiç bir bilgiye yer vermiyor. Hadi onuda geçtim senin yeni transferin imzayı atmış, tesisleri gezmiş, sağlık kontrolüne gidiyor. Senin bunu aynı dakika yayınlaman lazım, hatta gerekirse canlı yayınlaman lazım. Fakat sabah 9'da girilen sağlık kontrolünün haberini öğle saatlerinde saat 13'te resmi siteden yayınlıyorsun.

Bugün profesyonel futbol takımı sabah saat 10.30'da uçak ile Almanya'ya oradan da karayolu ile Hollanda-Venlo bölgesine geçecekti. Aradan yaklaşık 4 saat geçmesine rağmen -ki büyük olasılık takım gelmiştir kamp bölgesine- resmi site tarafından herhangi bir bilgi yok. Ajanslarda takım kadrosunda kaptanın olmadığı söyleniyor -ki Arda'da takımla birlikte kampa gitti- bu konuya açıklık getirecek en azından KAMP KADROSUNU dahi yayınlamıyorsun, aradan 4 saat geçmiş.

Sonrada her fırsatta dile getirirsiniz. Galatasaray'ı resmi iletişim hizmetlerinden takip edin diye. Bu hizmet anlayışı ile mi?

8 yorum:

  1. KATILIYORUM. ZAMANINDA MULTİMEDYA AĞI SAYESİNDE GOLLERİ FALAN DA İZLEYEBİLİYORDUK. ŞİMDİ HER ŞEYİ PARALI YAPTILAR. AMA HİZMET SIFIR. ZATEN PİNO REZALETİNDEN SONRA BEN OLSAM İNTERNET KADROSUNU BAŞTAN AŞAĞIYA DEĞİŞTİRİRDİM. REZİLLİK

    YanıtlaSil
  2. Eskisinden daha güzel en azından. Mevcut ekip gelmeden virüs uyarısı veriyordu. Malum Özhan Canaydınlı dönemde.

    YanıtlaSil
  3. Bu Pino olayının benzeri Lilcoln gelmeden 2 gün öncede olmuş, bilerek mi yapıyor bunu oraya koyan adam diye düşündüğüm oldu.Çok geç veriliyor,zaten antremanların çoğu da basına kapalı hiç detaylı bilgide verilmiyor hep aynı cümleler.

    YanıtlaSil
  4. Basına kapalı ama GS TV'de yayınlanıyor. Al izle...

    YanıtlaSil
  5. Antremanlara gitmek istiyorum, fakat henuz antreman programi yayinlanmamis?

    YanıtlaSil
  6. Resmi site iyice zivanadan cikti. "http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7312.php" de soyle yazmislar; "Bilet alımı sadece Almanya sınırları içerisindeki futbolseverler tarafından gerçekleştirilebilir."

    Ben Belcika'dan aldim, acaba Belcika, Almanya sinirlari icinde mi sayiliyor?

    YanıtlaSil
  7. Üyelik Başlangıç Tarihi:08/16/2010
    Abonelik bitiş tarihi:08/09/2010

    Arkadaş bu nasıl bir iş anlamadım.GSTV'ye üye oldum ki hazırlık maçlarını v.s izleyebileyim diye sitede üyelik bilgilerinin saçmalığına bak.Bu yüzden izleyemiyorum ve yaklaşık 1 haftadır iletişim kuracak birilerini bulamıyorum.Yakında kulübü arayacağım o olacak.Üyelik bitiş tarihim başlangıç tarihimden önce nasıl bir saçmalık anlamadım.

    YanıtlaSil
  8. Ustteki posstaki sikayetimi web sitesine de yazdim, su anda link calismiyor, allah allah dikkate mi aldilar acaba?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0