2010 - 2011 | Furkan Aldemir v2.

Galatasaray Café Crown'un gelecek sezon kadrosuna katmak istediği Furkan Aldemir hakkında son karar Salı günü belli olacak gibi görünüyor. Bununda en büyük sebebi teklifimizi kabul eden Karşıyaka Yönetim Kurulu ile teklifi kabul etmeyen Karşıyaka Basketbol Şubesi arasındaki anlaşmazlık.

Gelecek yıl 100. yılını kutlayacak olan Karşıyaka futbol branşında Süper Lig'e çıkmak istiyor ve bu yüzden nakit peşindeler. Yaklaşık olarak 1.5 milyon TL (1 milyon usd) + 2 futbolcu teklifimizi Karşıyaka'nın yönetim kurulu kabul etti fakat basketbol şubesi bu teklifi kabul etmeyeceklerini söyledi. Oyuncu ile de olumlu görüşmeler yapan ekibimizde durum Salı günü belli olacak. Salı günü yönetim kurulu ve basketbol şubesi görüşecek Karşıyaka'da ve sonrasında transfer netlik kazanacak.

Gerek Karşıyaka cephesinden gelen bilgiler, gerekse Galatasaray cephesinden aldığımız bilgiler şu anda transferin çok ama çok büyük ihtimalle gerçekleştiğini gösteriyor. Takımın antrenörü Hakan Demir'de genç oyuncunun transfer durumu sonrasında "Haberim yok fakat oyuncuyu vermişler, yönetim kurulu anlaşma sağlamış." diye bilgi verdi. Oyuncuyu daha evel Efes Pilsen'in istediği fakat Furkan'ın ailevi nedenlerden dolayı transferinin gerçekleşmediği, Fenerbahçe Ülker'inde teklifini Karşıyaka ve Furkan'ın kabul etmediği ortada bulunan gerçekler. Kısacası 1991 doğumlu, Türk basketbolunun gelecek vaadeden yıldız adayı Furkan Aldemir toplantıdan çıkması muhtemel olumlu karardan sonra Galatasaray'lı olacak. Bu arada Karşıyaka basketbol şubesinin de yaşanan gelişmelerin ardından istifa etmesi bekleniliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0