2010 - 2011 | Gintare Petronyté v2.

Transferleri yaklaşık 1 ay öncesinde biten oyuncular hala neden açıklanmıyor diye dün epey isyan etmiş ve Galatasaray Medical Park'ta ne oluyor diye bir yazı yazmıştık. Hemen hemen anlaşılan 6 isim vardı ve herhangi birisi daha açıklanmamıştı ki; bugün ilk 3 isim açıklandı diğer üç isimde gelecek günlerde açıklanacaktır. Melek Bilge, Özge Yavaş, Ceyda Kozluca, Melisa Can(Michelle Campbell), Gintare Petronyté ve Monique Currie ile büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı geçtiğimiz ay içerisinde. Monique ile geçtiğimiz günlerde büyük ölçüde anlaşma sağlanmış ve iş sadece imzaya kalmıştı. Bugün Melek-Ceyda ve Gintare açıklandı, ilerleyen günlerde de diğer üç isim açıklanacaktır diye tahmin ediyoruz.

Daha evel blogumuzdan duyurmuş olduğumuz Litvanyalı pivot oyuncu Gintare Petronyté'nin resmi açıklaması da biraz önce geldi. Geçtiğimiz sezonu Eurocup şampiyonu Yunan temsilcisi Sony Athinaikos takımında geçiren Gintare gerek takımının Eurocup şampiyonluğunda, gerekse Yunan liginde yaşadığı şampiyonluğa damgasını vurdu. 1989 doğumlu pivot oyuncu geçtiğimiz yıl Yunanistan'da "Yılın en iyi oyuncusu", "Yılın en iyi pivot oyuncusu", "Yılın en iyi savunmacısı" ödüllerine layık görüldü. Kupada 16 maçta forma giyen genç pivot 18,3 dakika ortalaması ile forma giyerken maç başı ortalaması olarak istatistik kağıdına 9.7 sayı - 6.6 ribaund ve 4.2 asist yazdırmayı başardı. Litvanyalı genç oyuncunun hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle. Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0