2010 - 2011 | Leo Franco

Tartışacak, uzun uzun yazacak çok şey var aslında ama insanca yaptıkları adına teşekkür edip, kariyerinde başarılar dilemek gerekiyor. Pek alışamadı Türkiye'ye, takıma.. Defans hattı ile gerekli iletişimi kuramadı. Şimdi alışık olduğu topraklara geri dönüyor Arjantinli kaleci. Zaragoza ile kesin anlaşma sağladı ve bu hafta takımdan ayrılması bekleniliyor. Hataları da oldu, başarıları da. Teşekkürler Leo Franco..

10 yorum:

  1. fazlasıyla şans buldu ve tahammül sınırlarını aşan hataları oldu. o kafasında türkiye'ye şans vermiş olsa da şansı veren bizdik, bunu iyi bilesin franco. hadi eyvallo.

    YanıtlaSil
  2. Teknik Direktor gelmeden yapilan bir transfer daha husran oldu.. insallah bu sene tum transferleri Rijkaard yapiyor, ulkemizi tanimis oldugunuda dusunursek cok avantajli giriyoruz yeni sezona

    YanıtlaSil
  3. bonservis alabildik mi zaragozadan?

    YanıtlaSil
  4. aynen ya para kazanabildik mi ?

    YanıtlaSil
  5. Adamı daha az para kazanacağı kulübe gönderdik. Üstüne para vermediysek iyidir, bırakın para kazanmayı.

    Ayrıca çok çok kötü oynadığına katılmıyorum. Evet hatalar yaptı ama aklımda 4-5 tane %100 denecek buffon gelse kurtaramaz dediğim pozisyonu var.

    Bazen ne olursa olsun ısınamaz tribün futbolcuya, futboclu kulübe ailevi problemleri de olmuş. yolu açık olsun.

    Yalnız Galatasaray taraftarının bazı hastalıklarından kurtulması lazım. Taffarel, Mondragon aramayı bırakmalıyız. Hagi aramayı bırakmalıyız. Bunlar bi tane olan adamlar. De Sanctis'e güvenmedik burun kıvırdık ne oldu. Elemelerde 1. kaleci oldu sonra 2. kaleciydi dünya kupasında sezonun kalecisi seçildi.

    YanıtlaSil
  6. bu habere çok sevindim egeldiğ*i günlerde de hiç beyniyorum formlarda ilk eleştirenlerden ve 11 olmamasını söyleyenlerdendim ilk zamanlar tepki alım ama sonradan gördük ki franco o zaman söyledğim gibi bank asya ligde zor oynar çok şüker bu haber için emeği geçen herekse çok teşekürler

    YanıtlaSil
  7. Aykut'la devam edersek Leo'yu da çok ararız.

    YanıtlaSil
  8. Sayın FCN Blog , http://www.facebook.com/video/video.php?v=1325169981686
    Bu videoyu blogunuzda paylaşmanızı şiddetle tavsiye ediyorum .. bu ara da ben yiğitcan serin ismim değişik yazıyo yukarıda :) gerçekten renktaşlarım çok çok beğenecektir bu video ..

    YanıtlaSil
  9. Bu kadar yabancı kaleci arayacaktık madem Mondi neden gitti. Sanki Leo ya da De Sanctis daha mı az kazanıyordu Mondi'den anlamış değilim.

    YanıtlaSil
  10. merhabalar.
    blogumuzda adı geçen bir şahıs yüzünden sitenize haksız yer ithamda bulunmuştum.
    sebebi açık ve fevridir.
    zaten esas adminimiz bu konuda gerekli özrü dilemişti.
    ben de mesajı yazan kişi olarak bu özrü kendime bi borç bildim.
    FCN Blog için kullandığım bu kötü kelimeden dolayı FCN Blog kullanıcıları ve yetkililerinden özür dilerim.

    FERHAT ERHAN
    4everGS.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0