2010 - 2011 | Özgürcan Özcan

Galatasaray altyapısında yetişen ve bir dönem A takımda forma giyen, sonrasında çeşitli takımlara kiralık olarak gönderilen Özgürcan Özcan gelecek sezon Adanaspor'da forma giyecek. 1988 doğumlu genç oyuncunun transferi sonrasında Adanaspor ekibi kulübümüze 250 bin TL bedel ödedi.

Bir dönem Hakan Şükür'ün veliahtı olarak gösterilen, hatta Kral'ın kendi ağzıyla veliahtım dediği genç oyuncu bir türlü istenilen performansı sergileyemedi ve Galatasaray'dan uzak kaldı. Yapılan görüşmeler sonrasında Bank Asya 1.Lig'te mücadele eden Adanaspor'da forma giymek isteyen Özgürcan'a yeni takımında üstün başarılar diliyoruz.

3 yorum:

  1. Kendisine Adanaspor'da başarılar.

    YanıtlaSil
  2. hiç anlamam gazetelerde hep okurum işte geleceğin yıldızları yorumcularda anlatır işte şu turnuvada şu yıldıza kök söktürdü yabancı basın hayran kaldı ne yazıkki hep aynı şey ya tutanamıyor yada gereken performans sergileyemiyor senelerdir böyle emre çolak ve arda şuan gözdelerimiz tabii sabride var bunların arasında ama o kadar çok yetişriyoruz ki galiba gerekli verimi alamıyoruz genelliklede takas ta kullanıyor olduk son zmanlarda çağlar ve başka transferlerde son olarak inşallah artık daha verimli bir oyuncu potansiyeli olur altyapımızda şuan ki alt yapıdan oyuncularda verimli olur

    YanıtlaSil
  3. FCN ekibine haber için teşekkür ederim.Gel gelelim Polak meselesine;
    Bugüne kadar yorumlarımda yönetimi hep savunup yaptıkları mali başarıları da gözönüne alarak bireysel olarak destekeldim.Fakat Polak'denilen futbol fakirini gerçekten transfer edeceksek yönetimin benim gözümde bittiği andır.Kimdir Polak kariyeri nedir bu adamı alacaksak 23 yaşında geleceği parlak Mehmet'imizi neden sattık.Cana alındı eyvallah Pino geldi eyvallah yaşları yapıları itibari ile takıma uygun isimler e bu nerden çıktı allah aşkına biri bişey söylesin delirmek işten değil ya.Hadi Polat yedi hadi Sezgin ucuz diye ses etmedi peki Messi, Xavi, İniesta gibi isimleri çıkaran adam dünyada ilk onda gösterilen hocamız bu transfere nasıl onay verir anlamak mümkün değil.Bu adamı alacağınıza gidin Antep'ten Murat Ceylan'ı alın kardeşim hiç değil yaşı genç geleceği yeteneği var ya da onun gibi genç çocukları alın.Geleceğin temeli diyaceksin isimsiz genç oyuncu alacağız diyeceksin, yıldız transfer bekleme diyeceksin bu taraftar hepsine eyvallah çekip size destek verecek sonra karşımıza geçen yıl çarpraz bağları kopmuş yaşı 30 olmuş Baros'un hemşerisi olması dışında bi vasfı olmayan kariyeri yeteneği tartışılacak bir futbol fakirini yeni transfer diye yutturmaya çalışacaksın.Onlar 80'lerde kaldı başkan onlar sonu oviç olan yugoslavları ülkemize dolduran zihniyetlerle kayboldu gitti.
    Bu taraftar küfür etmiyor diye saha basmıyor diye bizi salak yerine koymayın.Bu bizim asilliğimizdendir futbol cahili olduğumuzdan değil.Bu sefer çuvalladınız sayın yönetim hemde kötü çuvalladınız.hiç almasanız kimse ses etmezdi ama bu bardağı taşırdı.Artık Aslantepe de Sezgin çalar sen oynarsın Sayın Polat...Yazıklar olsun...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0