FCN BLOG | Duyuru

Blogumuzda dün gece kaleme alınan ve servis edilen haber sonrasında bu sabah ağımıza takılan sazanları toplamıştık. Blogumuza gelen yorumların yanı sıra diğer sayfalarımızda da dile gelen mesajlar ve maillerde bu durumun tekrar olup olmayacağı, transferde artık nasıl güvenecekleri soruldu okuyucularımız tarafından, haklı olarak. Bizde şunu belirtelim ki; bu tür sazan avcılığı bir daha olmayacaktır. Kimse kafasını takmasın, güvenmeye devam etmenizde sakınca yoktur :) FCN BLOG ekibi her zaman olduğu gibi en doğru, en güvenilir ve en gerçek haberleri okuyucularına, Galatasaray taraftarlarına aktarmaya devam edecektir. Sanırım dersini alması gereken kişiler gereken dersleri aldılar, almadılarsa da yapacak birşey yok. Okuyucularımızdan dün gece adına tekrardan özür diler ve anlayış göstermelerini temenni ederiz.

Bu arada bu gece bazı özel nedenlerden ötürü formspring ve twitter sayfalarımızda okuyucularımız tarafından gelen sorulara cevap veremeyeceğimizi, acil veya flaş bir gelişme olmadığı takdirde blogumuzda ki yorumlara cevap yazamayacağımız gibi haberde yazamayacağımızı belirtmek isteriz. Anlayışınız adına şimdiden teşekkür ederiz.

11 yorum:

  1. rica ederim efenim; ne demek,
    arada kafada dinlemek gerek :P :))))

    YanıtlaSil
  2. tebrikler çok iyi düşünmüşsünüz.

    YanıtlaSil
  3. Arkadaş, bu benim ilk mesajım ama uzun zamandır blogu takip ediyorum. Son tartışmada blog yönetiminin de haklı olduğu noktalar var ama yapılan haberi eleştirenlerin de haklı olduğu noktalar var. Ama sizin taptığını bu 'sazanlar' gibi bir tanımlama ve bu üslub yakışmıyor. Kendi takipçilerini, blog yönetimi nasıl bu şekilde tanımlıyabiliyor. Eğer takipçiler sazansa, kusura bakmayın ama o haberi bloga taşıyanlar hangi tatlısu türü?

    YanıtlaSil
  4. umarim "ozel nedenler" saglik problemi vs gibi karamsar degil, dugun vb gibi ferahlatici mesguliyetlerdir. kolay gelsin

    YanıtlaSil
  5. Türkçe'ye biraz özen gösterelim.

    YanıtlaSil
  6. @ Cipet

    Öncelikle iyi geceler,

    Blogta haberi çalan basın mensuplarına ve başka blog sahiplerine SAZAN damgasını vurduk. Okuyucularımıza hakaret edecek kadar nankör veya karaktersiz bir ekip değiliz, madem uzun zamandır takip ediyorsunuz bunu bilmeniz gerekir.

    YanıtlaSil
  7. @ Etrixler

    Hayır, sağlık ile ilgili bir problem yok Allah'a şükür, sağlığımız sıhhatimiz yerinde. Bir kardeşimiz bugün nişanlandı, bir başka kardeşimiz ise mezun oldu, töreni vardı. Haliyle bize de davetlerine katılmak icab etti.

    YanıtlaSil
  8. http://twitter.com/fcnblog/statuses/18470360917
    eğer silerseniz de

    http://i25.tinypic.com/1h6u5e.jpg


    şimdi siz bu haber ilk çıktığında yazdınız mı yazmadınız mı?

    sonra kaynağını bulamadığınız zaman ( kısacası forumlara atılan bir yem olduğunu öğrendiğiniz zaman)

    sazan avı diye işgüzarlık yapmaya başladınız...

    tamam açıkgöz çocuklarsınız..bazen duyumlarınız da doğru oluyor hatta basketbol işini genelde biliyorsunuz ama en son kp boateng işinde fena batırdınız..

    bir de üstüne çıktınız zeytin yağı gibi..

    ayıp değil mi?

    YanıtlaSil
  9. işte Adnan Sezgin'e sordu..
    Sezgin, plan değişikliğini doğruladı ve "Evet İstanbul'da sağlık kontrolü yapamadık. Şimdi onu bekliyoruz" dedi..

    Bu arada KEWELL ile anlaşıldığı şeklinde haberlerin doğru olup olmadığı konusunda ise SEZGİN "Henüz net bir şey yok "dedi..

    Pino haricinde , sona yaklaşılmış transfer varmı, şeklindeki sorumuza ise Sezgin "Henüz net bir şey yok.. Zatan olursa sitemizden açıklayacağız"dedi

    FCN bu haberi veren sitenin adını vermiyorum ama zaten senin haberin vardır peki bu açıklama doğrumudur yani getçekten adnan sezgine le görüştüler mi?

    YanıtlaSil
  10. HABRLERİ TAM OLARAK OKUYAN ARKADAŞLAR ZATEN YANLIŞ ANLAMALARI MÜMKÜN DEĞİL ZATEN İTİBAR EDEBİLECEĞİMİZ 2-3 SİTE VAR ANCAK EN ÖNDEKİ SİTE SİZSİNİZ VELİ KAVAK VE YASİN PEHLİVAN TRANSFERİNDE SON DURUM NEDİR BEN YABANCI TARANSFERİNDEN ÇOK YERLİ TRANSFERLERİMİZİ MERAK EDİYORUM BİLGİ VEREBİLİRMİZİNİZ İAŞLLAH MESAJIMI DİKKATE ALIR VE CEVAP VERİSİNİZ ......

    YanıtlaSil
  11. @BarFly

    GÜzel kardeşim Twitter-Facebook-Blogger ve FormspringMe sayfalarına aynı anda haberi girdik. FormspringMe sayfasında adı geçen herifler bile yorum oluyor, gidin sorun yahu.

    Biz ne yazdığımızı, ne yaptığımızı sizden daha iyi biliyoruz, yormayın kafanızı ;-)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0