Anket | Elano Blumer

Galatasarayın Brezilyalı yıldızı transfer döneminde adına spekülasyonlar yapılan ilk isim olarak dikkatleri çekiyor. 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu geçtiğimiz sezon 7 milyon euro karşılığında Manchester City'den transfer etmiştik. Takımda yaşanan bazı huzursuzlukların yanı sıra takıma pek fazla uyum sağlayamaması nedeniyle oynadığı mücadelelerde pek etkili performans çizmeyen Elano hakkında okuyucularımıza soruyoruz. Dünya Kupası'nda 2 maçta 2 gol 1 asist ile Brezilya adına dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki ortasaha oyuncusu 10 milyon euro civarındaki teklifler karşılığında satılsın mı? satılmasın mı? Karar, yorum ve cevaplar sizin. Buyrun.

27 yorum:

  1. Dünya Kupasinda iyi oynamis olabilir ama asla ayni performansi ben Galatasarayda beklemiyorum kendisinden,onun icin eger bir takim 10milyon veriyorsa derhal satilmali.

    YanıtlaSil
  2. Cska Moskava'nın Elano'ya karşılık Honda + 5 milyon euro haberleri var, doğruysa takas gayet mantıklı gözüküyor...

    YanıtlaSil
  3. Milli takımdaki orta saha partnerleri Mustafa Sarp, Barış Özbek, Mehmet Topal veya Ayhan Akman'dan oluşmadığı için bu sene yapılan/yapılacak yeni transferlerle nasıl bir performans sergileyeceğini izlenmelidir. Ne 7 milyon Euro'lar verildi ne adamlara..

    YanıtlaSil
  4. @Hakan, eger dogruysa, hic dusunulmeden yapilmasi gereken takastir, ancak Elano'nun Rusya'da oynamak istedigini sanmiyorum, ayrica Honda icinde Rusya'dan ayrilmak istedigi haberleri gelmisti DK sirasinda, Honda mucadeleci ve guclu fizigi, ve cok iyi bir teknigi olan bir oyuncu, Elano'nun bize yaptigi katkinin 2-3 katini yapacagi kesindir.

    YanıtlaSil
  5. Yanında bir Kallström bir Annan bir Boateng ile çok iyi işler çıkarabileceğini düşünüyorum.Tabii 10-15 milyon € arası bir teklif gelirse satılması düşünülebilir

    YanıtlaSil
  6. 1 Sene daha denensin. Ama bu sefer OM olarak, yani kendi pozisyonunda. Yeni gelecek orta saha oyuncusu ve Cana ile muhtesem üclü olacaklarindan pek umutluyum. Eger bu gerceklesirse 1. Galatasaray basaridan basariya kasacaktir 2. Eger ozaman hala satilma söz konusu olursa yine yüksek bir fiyata satilabilir.

    YanıtlaSil
  7. 10 milyona herkesi satarım

    YanıtlaSil
  8. O giderse, ortasaha Barış Özbek, Mustafa Sarp ve Ayhan Akman'a kalır. Gitmesin, farklı pozisyonlarda bir sene daha şans verilsin.

    YanıtlaSil
  9. Satilmamali... Geçen sene hangi oyuncumuz performansini gösterebildi ki ? iç saha maclarinda biraz keita, defansta neill... Ülkeyi, ligi, takimi daha iyi taniyor artik Elano. Brezilya Milli Takimi'nin da müdavimleri arasinda artik onun için strese girmeyeceginden mütevellit Bu sene adapte olacaktir takima.

    YanıtlaSil
  10. 10 milyon €'ya satmayan enayidir bence. 7-8 milyon € bile yeterlidir Elano için.

    YanıtlaSil
  11. Geçen seneden daha iyi olmayacaktır performansı. Olsa dahi o ruhsuzluğu ve isteksizliği nedeniyle gönderilmesi gerekli, heleki 10 milyon euro civarı bi ücrete gönderilmesi çok mantıklı.

    YanıtlaSil
  12. 7 milyon veren varsa derhal satilmali..zararin neresinden dönersen kardir

    YanıtlaSil
  13. Gereken parayı buna bir daha vermezler. Ayrıca çok bulunası bir oyuncu, 25 yaşında yeteneklere bırakmalı yerini.

    YanıtlaSil
  14. satılsın....lütfen...bize hiç bir şekilde brezilyalı alınmasın..uymuyor...avrupadan fizik gücü yüksek futbolcular istiyoruz..fransa da her takımda afrikalı iyi oyuncular yer almaktadır..neden düşünülmez...

    YanıtlaSil
  15. satılsın yerine iki tane güçlü orta saha alınsın sakatlığın en az olduğu bir sezona hasret kaldık.

    YanıtlaSil
  16. Bence eLano SatıLdı. Adamlar yarı finalde elendiler ama elano hala kampa bile katılmış değil. ;) Keita gibi eLano'da bence kesin gitti. birde 4 yabancı daha gelicek G.Saray'a.

    YanıtlaSil
  17. Başkanın son konuşması Elano'nun satılacağını gösteriyor. Transfer beklerken Keita'nın satıldığının açıklanması gibi Pino beklenirken Elano'nun satıldığı açıklanabilir. Yönetim bir taraftan takıma yapılacak toplam maaş ödemelerini düşürürken, diğer taraftan da sıfır maliyetli transfer amacı güdüyor. Elano'yu da bu politika dahilinde umarım 10-12 miyon avrodan aşağıya vermezler.

    YanıtlaSil
  18. Yerine, oyun içinde daha aktif rol alacak bir aktör alınacaksa bugün satılsın.

    YanıtlaSil
  19. Lucas neill de kampa katılmadı pazartesi gelicek hemde grupta elenmişlerdi.Brezilyada yarı finalde değil çeyrek finalde elendi.

    YanıtlaSil
  20. Keitanın yerine gelicek adamı 1 haftadır bekliyoruz elona satılırsa yerine gelicek adam kaç ay bekleriz kim bilir.

    YanıtlaSil
  21. Neill'ın ne zaman dönceği açıklandı ama Elano açıklanmadı henüz,ben de bunun arkasında transfer haberinin olabileceğini düşünüyorum.Ayrıca Elano'yu dünya kupasında da hiç beğenmedim,2 maçta da hiç bişey yapmadı durdu durdu gol attı.Verdiği pasların çoğu geriyeydi,kaç tane adam eksiltip isabetli orta açtı söyler misiniz.Öyle bi kadro oluşturabilceksek kalabilir ama,mümkün gözükmüyor.Kendisi takım oyuncusu bence,takıma level atlatacak bi oyuncu değil.

    YanıtlaSil
  22. Ulan sanki NBA takımıyız da elanoyu satıp salary-cap açacağız kendimize.. Dursun işte ne istiyorsunuz adamdan? Sene başında takım takıır takır oynarken bu adamı satıyor muydunuz? Doğru dürüst bir 10 kişi dizilsin bakalım etrafına neler olacak? Yine de olmayabilir ama o zamana kadar olmamış değildir benim gözümde.. Adam uçak, sen onu alıp kütüphaneye çevirmişsin, şimdi de bu kütüphane uçmuyor diye haıyflanıyorsun. Koy bakalım benzinini ne olacak?

    YanıtlaSil
  23. 10 milyonu veren elano'yu alir kardes

    YanıtlaSil
  24. 10 milyon euro veren bulduk da satsak mi satmasak mi diye dusunuyoruz oyle mi? Lutfen arkadaslar..komik olmayalim!

    YanıtlaSil
  25. Ayrica gelen parayi da dusunmeden Kallstrom'e yatiralim. Tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  26. Bence eLano SatıLdı. Adamlar yarı finalde elendiler ama elano hala kampa bile katılmış değil. ;)


    ben bu yazıya cevap olarak yazdım.Ne zaman gelceği belli değil yazmıyor burda kampta yok deniyor.

    Neyse bence zaten satılması lazım 29 yaşında son transferini yapsın bi takıma galatasaray da yerine oyuncu transfer edicektir.Kallström ve annan gelse yerine yeter herhalde :).

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0